Kaffe & Choklad bollar – utan socker och gluten

Kaffe & Choklad bollar – utan socker och gluten

Ingredienserna i dessa är!

  • dl Psylliumfrön
  • dl Hasselnötter
  • msk Ekologisk Kakao
  • Kallt kaffe att binda ”smeten med”
  • Kokos till garnering
  • En gnutta vaniljpulver

Gör så här!
Blanda allt i matberedare, häll i kallt kaffe till önskad konsistens. Rulla bollarna i kokos. Låt stå i kylen ett par timmar och stelna.
En annorlunda boll med smaker av starkt kaffe och kakao. Ekologisk kakao har en starkare smak.

Du kan även ha i kokos i smeten om så önskas. Det finns inga regler här om du använder rena produkter och kör med kniv

Smaklig spis!

Kaffe & Choklad bollar – utan socker och gluten

Mat är så mycket mer än mätta magar

Sluta Banta – Börja Lev ditt liv!
Sileo –
Mia Ånemyr
Entreprenör inom livsstilshälsa
info@miaanemyr.se

Mia har egen erfarenhet att leva som sjukligt överviktig sockermissbrukare.
Mer om yrkeserfarenheter, referenser & Livskompetenser Mia Ånemyr har samlat på sig finns att ta del av HÄR