Kaffe & Choklad bollar – utan socker och gluten

Kaffe & Choklad bollar – utan socker och gluten

En annorlunda god boll med smaker av starkt kaffe och kakao. Variera med starkt kaffe och eller lakritspulver tex

Ingredienserna i dessa är!

  • dl Psylliumfrön
  • dl Hasselnötter
  • msk Ekologisk Kakao
  • Kallt kaffe att binda ”smeten med”
  • Kokos till garnering
  • En gnutta vaniljpulver

Gör så här!
Blanda allt i matberedare, häll i kallt kaffe till önskad konsistens. Rulla bollarna i kokos. Låt stå i kylen ett par timmar och stelna.
Du kan även ha i kokos i smeten om så önskas. Det finns inga regler här om du använder rena produkter och kör med kniv.

Proteinpulver med choklad och lite lakritspulver går toppen att använda i dessa. Det blir lite matigare #mellisfika

Kaffe & Choklad bollar – utan socker och gluten

 

Ät och njut!
/Mia Ånemyr

Vad vi erbjuder för utbildningar & produkter? Finns förtydligat ”Klicka här” 

Kontakt