Kaffe & Choklad bollar – utan socker och gluten

Kaffe & Choklad bollar – utan socker och gluten

En annorlunda god boll med smaker av starkt kaffe och kakao. Variera med starkt kaffe och eller lakritspulver tex

Ingredienserna i dessa är!

  • dl Psylliumfrön
  • dl Hasselnötter
  • msk Ekologisk Kakao
  • Kallt kaffe att binda ”smeten med”
  • Kokos till garnering
  • En gnutta vaniljpulver

Gör så här!
Blanda allt i matberedare, häll i kallt kaffe till önskad konsistens. Rulla bollarna i kokos. Låt stå i kylen ett par timmar och stelna.
Du kan även ha i kokos i smeten om så önskas. Det finns inga regler här om du använder rena produkter och kör med kniv.

Proteinpulver med choklad och lite lakritspulver går toppen att använda i dessa. Det blir lite matigare #mellisfika

Kaffe & Choklad bollar – utan socker och gluten

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
Företaget Sileo
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia ärförfattare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.
Ansvarig för utbildningskonceptet  Sluta Banta – Börja Levapodcast, onlineföreläsningar, kostupplägg, recept, böcker, utbildningar & individuell friskvård. Företaget Sileo