Karlavagnen favorit ämnet Listor!

Karlavagnen favorit ämnet Listor! Listor är så mycket mer…… Todolistanför dagen!
Jag står i hissen, med cykeln ska bara…. tänker genast men jag hinner kolla vad det är som plingar…Kollar ler och svarar med ett glatt JA,

Tidigare under eftermiddagen hade jag skrivit följande kommentar i fältet hos Karlavagnen
Todolistan för dagen, innehåller alla livets delar. Fantastisk, bra verktyg sen blir det mer specifikt inom varje område inom livsstilshälsan. Planerar in det som är minst motiverat att göra först så ger det Dopamin till nästa punkt, bra sätt att tanka sig själv.
Mina Listor Karlavagnen 22/2-22 Programledare Mona Wahlund! 

  • Lyssna gärna? Klicka ”HÄR”  Samtal nr 3 dyker jag upp tillsammans med Mona ,  Tack för feedback det värmer hjärtat att kunna dela enkla verktyg till andra. Stressa mindre lev mer –Listor är det så himla bra , tog även upp i programmet?
    – Det beror som alltid på hur hanteringen går till och vad listan har för syfte och verkan!
    Vad när och hur är frågor som sedan jag bytte yrke från sjukvården till självledarskap och livsstilshälsa är grunden i hållbart liv, i synnerhet om individer har någon form av hinder som kanske ej är accepterad. Då arbetar vi med Acceptans och det kan ta sin tid.

Dopamin, tänk när kunskap var utvecklad i mig att jag äger livet, att man har 100% ansvar jösses. Detta är många år sedan och listor har översatts till livsplanering.

I handboken Mellanmålpå väg avslutas varje del med tänk smart inför kommande vecka. med Veckoplanering – Listan för dagen Påtbara, när man har bestämt sig för att göra det man bör finns inga helger – Att göra det och göra det som behövs dagligen!..

/Mia Ånemyr