Klyschigt tänker många & letar Quix Fix

Klyschigt tänker många & letar Quix Fix

Ny dag nya möjligheter 🙏 varje dag är en gåva värd att leva. Vänta inte på tiden den är nu.
I mitt arbete möter jag regelbundet människor som väntar… på det rätta, tiden, känslan, tillfället osv.
Det rätta är just NU 🌿 den som kan förändra ditt liv är ingen annan än du själv. Visst är det gott att äga sitt liv. Våga smaka på den tanken, sätt sedan en planering som är smart för dig & dina förutsättningar.
Det är när du accepterat din ryggsäck som ny framgångsväg, nytt Mindset kan skapas, steg för steg 🎀 klyschigt tänker många & letar Quix Fix 🎶 det finns inga quix Fix.

Är det bättre ekonomi, bättre hälsa, bättre relationer, bättre ordning mer personligt ledarskap för andra resultat. Då har du kommit rätt.

På Sileo finns verktygen till hållbar hälsosam livsstil på olika sätt. För det beror ju på vilken väg du väljer. Det finns individuellt upplägg med livsstilshälsa, livsstil & Matplaner, tid & pengar, allt platsoberoende genom telefonkonsultationer eller zoom mötesrum. Vill man börja själv finns #bokpaket, slutabantaborjalevapodcast #blogg!
dag startade jag dagen med tidig morgon runda. Kallt skönt, hur startade du dagen?

 Nu kaffe & mellanmål i form av smoothies på plats på kontoret fram till kl 12.00 idag 

passa på att boka Kom i form, bli vän med maten utbildning 3× 30 minuter inklusive matdagbok. Bokpaket så långt lagret räcker.

Är du som jag intresserad av entreprenörskap finns plats för fler pionjärer.

Välkomna Hörs/ses!
🎯 hemsidan- www.miaanemyr.se
🎯 info@miaanemyr.se

Lev väl & god fortsättning/Mia
På FB finns olika sidor för olika delar i företaget

  • Sileo har en offentlig FB sida i samma namn som hemsidan den hittar man här 
  • Sileo – Neora här
  • Sluta Banta – Börja Leva att förändra sitt mindset finns i bloggen, podcasten och individuella  utbildningar för upplägg kontaktar man mig Mia smidigast på mailen så kommer du bli kontaktad i telefon på avtalad tid,  så vi  kan gå igenom vad du söker och är beredd att förändra just NU. Vi sätter en planering och gör upp om betalning och sedan startar din utbildning med mig! Helt platsoberoende friskvårdskonsultationer!

Sluta Banta – Börja Leva är kort och gott förändra Mindset. Allt handlar om VAL att inte välja är också ett val!!! det här med ansvar är inte enkelt men jag vet att med myrsteg går det att förändra för alla!