Kökshäng med gänget idag!

Kökshäng med gänget idag!

Glad lördag. I dag Kökshäng med gänget, runt köksbordet över en gemensamm måltid. Mat & prat!

Vi kommer alltid tillbaks till dåtiden. Hur vi levde då, vad vi åt då, hur förändringarna har skett & påverkat oss alla.

Att jag skulle bli smal tog mycket fokus i vår dåtid. På samma gång som kosten vi åt då var allt utom smart för att ge smalhet. Grytor med redning på vetemjöl, grädde i såserna, pajer med mycket i, men inte så mycket proteiner. Pasta, ketchup osv..

Idag blev det utskuren biff, wokad på grönkål, mera grönsaker, stora kapris, smakfull kall sås.

Den kost jag introducerade i mitt liv 2005 ren kost. Som jag har utvecklat detta.

Från år till år, renare och renare. Recept efter recept. Det blir så enkelt till slut så det knappt blir recept…  Vi har knappt kryddburkar kvar. Det är naturliga smaker i allt. Enkelt att laga och lika enkelt att äta. Som i Mellanmål på väg , Adrians kalasbok naturligt gott & Kalendermenyerna om man vill äta mat & miljösmart med få tillsatser. Det smartaste är alla val och det är även det svåraste om man inte bestämt sig.

Är det värt att äta? Ja men kör på… Att Unna sig har ju inget med kost att göra. Men så komplext. Unna sig. Ja vad är du värd? Vad vill du ge till dina barn & barnbarn?

Nästan alla mina kunder har ett fokus, gå ner i vikt och komma i mål….. Och jag frågar en efter en, vad händer då? när målet är uppnått…. hur målet blir bestående efter motivationen känns långt borta men så nära. Mer om detta bli i Sluta Banta – Börja Leva!

Ur boken Mellanmål på väg

Kram från kökshäng med gänget idag!

Mia Ånemyr

0706-204 206
mia.anemyr@gmail.com

Hemsidan är indelad i 2 delar 
Bloggen i många kategorier ”HÄR”
Mia Ånemyr  ”HÄR”