Kostnadsfri utbildning!

I poddformat!

Till dig som av olika orsaker önskar andra resultat i livet inom Salutogent förhållningsätt, livsstilshälsa, du har kanske startat ett hälsosammare liv tidigare sett dig själv misslyckas av olika orsaker och om och om igen testat andra vägar? /Tänkt ord som, börja på måndag, tar det sen, inget för mig, alla andra går det bra för, har ej råd …….
Då är detta något för dig!
Startar idag, strunt i vår intro i år och datum. Vi var ”lite överambitiös” men innehållet i avsnitten är högaktuella våra kompetenser och erfarenheter är tillsammans över 60 år inom livsstilshälsa att hjälpa individer till bättre liv och tryggare självmedkänska. Att förändra Mindset genom kunskap är avgörande hållbar livsstil!

Alla är värd att lyckas,  det är att lyckas DU kommer att göra genom att lägga grunden till ”ditt” nya år med, nya vinklar inom Salutogenes förhållningsätt!

 

Sen följer ett antal fristående utbildningsavsnitt. Innehållandes intervjuer med Näringsfysiolog, fetmaforskare Erik Hemmingsson, hur man använder handboken Mellanmål på väg mm.
Avslutningsvis 3 avsnitt,
42, varför blev Mia sjukligt övervikt 
43, Varför blev det som det blev
44, finns lyckade överviktsoperationer
Alla andra avsnitt är för alla podden är inom livskompetensens områden! 

Hjälp finns!
Här sätter du bara av din tid dagligen och arbetar med dig själv. Bästa början är att lyssna igenom alla 31 avsnitt 1 gång. Gå tillbaks sedan och ha papper & penna redo. Lyssna förslagsvis på 1 avsnitt om dagen och jobba med dig själv, vad känner du? vad tänker du? Skriv ner känslor, tankar. Sen är det bra att ha med det underlaget för dig själv in i framtidens land!

Varmt Välkomna! 
Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”