Kommunikation A-O

Ny dag och nya möjligheter. I går kväll medverkade jag på Mötet – nyckeln till framgång, en kväll med starka möten. Alla har en Story det är våra historier som gör oss så unika, vi är våra egna Varumärken. Alla. Utan kommunikation stannar världen. Kommunicera mera.

Framsidan på boken Mellanmål på väg. Mitt varumärke & det jag vill motivera alla att göra. Ställ dig frågan vem är jag? & vart ska jag med mitt liv? Det du har i bagaget är inte avgörande din framtid, din framtid är avgörande din attityd till livet. Med en bra livskarta finns bara möjligheter i ditt liv.

Utan min historia skulle jag inte vara den jag är idag. Mitt engagemang för andra människor, med min ryggsäck & kompetens att arbeta fram strukturer och smarta lösningar ligger rätt rotat i min dåtid. Barnen vår framtid. De flesa vill må bra men det är långt ifrån alla som har kraften att ta steget.
Se hinder som fördålda gåvor. Livet är som att lära sig cykla varje dag. Tappa inte modet. Nu önskar jag er alla en fantastisk dag.
Välkomnar nya kunder på miaanemyr.se/spisabra
I dag är min dag framåt med spännande möten.
Önskar dig välkommen till nya hemsidan, här finns de olika delarna i mitt företag.
Sol från Mia på Sileo som är det latinska ordet för Omstart

Menyraden är
Om Mia
Tjänster i företaget
Böcker
Forever
SpisaBra
Blogg  i ämnen
Samarbeten
Kontakt
Ser fram emot att höra av dig
Mia Ånemyr
AB Sileo Mia Ånemyr
Hur kan jag hjälpa dig?