Kontakt med Mia Ånemyr – från den 1 maj

Hejsan! Från maj måndag kommer vi att arbeta med mailkontakt. Allt för att underlätta för våra följare, kunder , klienter mm. Man lägger ett mail till oss på info@miaanemyr.se
Berätta om det är tidsbokning för Kickstart hemma, bokpaket, föreläsningsförfrågan, eller mer information om Forevers produkter eller affärsmöjlighet.

Vi återkommer inom 3 arbetsdagar med återkoppling för tidsbokning och upplägg. Missa inte att prenumerera på vårt Nyhetsbrev se mer info om det längst ner i sidfoten…/Kostnadsfritt att prenumerera, läsa bloggen & lyssna på podcasten/

Ta steget! För dig som har problem med övervikt och inte har hittat fram till en hållbar livsstil. Känner man igen sig i denna text då är man på rätt ställe. 

I morgon och på tisdag är det Telefontiden kl 8-9 för frågor & funderingar. Från 1/5 nås vi på mail. Hemsidan hålls uppdaterad på kontaktdelen.

Hemsidan är ständigt under uppdatering och affärsutveckling för bästa livsstilshälsa!

————————————————————-

Underbara dofter i kommande veckas middagar. i gula nyanser från ingefära till gurkmeja 🙏 thai basilika & bladspenat i grytorna.
Idag blev det mat på 1,6 kg nötfärs, 1,8 kg kycklingfiléer & grönsaker plus tillbehör. Naturligt smaksatt mat väcker många smaklökar positivt 🍋🥦🍅🍓🌶🍎🍊🍋genom att laga en buffé spars tid, pengar, miljön mår dessutom bra av det. Det skapar hälsa och full koll på dygnsintaget.
Man kan lägga bort tankar på kosten, stressa mindre och leva mer. Handla bästa kvalitet till lägsta pris. Mat, miljö & ekonomi smart livsstilshälsa med veckoplanering.
En av kommande böcker proppfull med struktur för hållbart hälsofrämjande liv för människor mitt i livet 💛 mer info kommer under maj månad.
fortsättningen på boken Mellanmål på väg.

~ Företagets hemsidan – https://miaanemyr.se/kontakt/
~ Forever´s verksamhet, egen del i bloggen – https://miaanemyr.se/category/forever/
där kommer man till hemsidan med Forever´s del
~ Böcker: https://miaanemyr.se/bocker/
~ Podcast: https://miaanemyr.se/podcast/
~ Kickstarthemma: https://miaanemyr.se/kom-igang/kick-start-hemma/
~ Föreläsning: https://miaanemyr.se/tjanster/forelasningar/
~ Den offentliga FB är  https://www.facebook.com/miaanemyr/
Välkomna /
Med värme & kärlek
~ Företag: Sileo – Mia Ånemyr
~ Mobil: 0706204206

Sluta Banta – Börja Leva!

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.
Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott