Kost & Livsstil bortom bantartänket

Kost & Livsstil bortom bantartänket. 

Bantartänket skapar stress.
Stress skapar ohälsa, vi vill att alla verkligen alla ska finna sin hållbara hälsa, vägen är lång det är ju livet ut. Att komma i mål finns inte här. Vår tro och kärlek till det dagliga och individuellt för alla är stark. Ingen kan äta lika, men alla kan äta efter sin näringslära & kostplanering. Den tar vi fram indivduellt &  en del av vårt livsstilsprogram på 40 dagar

Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig alla verktyg du behöver för att starta din förändring i dag. I paketet ingår utvalda kosttillskott som stöttar din nya livsstil, du får en tydlig handbok som steg för steg guidar och peppar dig hela vägen igenom programmet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi får många frågor som besvaras i respektive område på miaanemyr.se
Fråga; Kan man gå på detta inför överviktskirurgisk behandling mot fetma?
Svar; Ja det kan man , det är ett oerhört bra verktyg och tillsammans med mig får du ett individbaserat upplägg dag för dag.

Tillsammans med oss får du allt stöd du behöver. Det ingår 2 hälsostödjande telefonkonsultsamtal till ett värde av 1899 kr – Totalt för 40 dagar 2775 kr ink moms & hälsostödjande samtal, Ord pris  4899 kr

Gäller tom 15/4 21 – Beställ på info@miaaneyr.se

 

Företaget – Sileo

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Författare och specialist inom livsstilsplanering hållbar livsstil!
Lev & Må – du är bäst
Telefon: 0706 – 204 206
Mailen: info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott .

Driver utbildningspodden Sluta Banta – Börja Leva