Köttfärslimp med mozzarella & bladspenat

Köttfärslimp med mozzarella & bladspenat

Ingredienser!
hg Nötfärs välj gärna ekologisk och 10-12% fetthalt
st Ägg
½ dl Vatten
Salt & svartpeppar efter egen smak
st Mozzarella
100 gram Bladspenat
st Gul lök
Serveringstips! Quinoa tricolor

Gör så här!

  1. Sätt ugnen på 175-200 grader
  2. Blanda vatten med ägg och kryddor.
  3. Blanda i köttfärsen, rör om och häll på bakplåtspapper, platta ut smeten
  4. Skiva mozzarellan, lägg på färsen och lägg på bladspenaten
  5. Rulla ihop och lägg i ugnsform
  6. Grädda i ca 20-25 minuter
  7. Servera med en god sky som du får av att ta tillvara  skyn i ugnsformen med köttfärslimpan, ös på mer vatten om du behöver
  8. Servera  med quinoa tricolor, endera har du kokat så du har sedan tidigare, eller koka ett nytt lass enligt anvisning på paketet.

Smaklig måltid!

Mat är så mycket mer än mätta magar Sluta Banta – Börja Leva ditt liv du med!
Sileo – Mia Ånemyr
Entreprenör
info@miaanemyr.se

Mia har egen erfarenhet att leva som sjukligt överviktig sockermissbrukare.
Mer om yrkeserfarenheter, referenser & Livskompetenser Mia Ånemyr har samlat på sig finns om du vill ta del av här