Köttfärslimpa med grönkål & ädelost

Köttfärslimpa med grönkål & ädelost
  • 5-6 hg Nötfärs
  • st Ägg
  • dl Mjölk
  • 1-2 tsk Honung, valfritt
  • Salt & peppar
  • ½ dl Ädelost
  • dl Grönkål
  • st Rödlök
  • 600 gram Serveringstips! Wokade grönsaker (Frysta finns många bra varianter)

Köttfärslimpa med grönkål & ädelost!

  1. Blanda ägg, mjölken, kryddorn väl
  2. Tillsätt köttfärsen och blanda väl
  3. Lägg köttfärsen i en ugnsform
  4. Skiva löken och grönkålen
  5. Forma färsen till en limpa, gör en skåra längs med köttfärslimpan och smula ner ädelost eller valfri ost. Forma färsen till en slät limpa och strö över gränkålen och rödlöken
  6. Grädda i nedre delen av ugnen på 175 – 200 grader ca 45 minuter
  7. Serveringstips! Woka valfri påse frysta grönsaker i en varm panna
Sponsra !

För att vi ska kunna  ge så mycket som följarna önskar i form av mat, recept, tips & lösningar behöver vi gå rakt på sak!
Sponsra gärna denna del med valfritt belopp,
genom att swisha till 0706-204 206
Sponsring från 200 kr genererar 4 veckoplanner så som vi lever o lär. Recepten i veckoplanner, kommer i pdf och är utan tillsatser, naturliga smaker & utan vitt socker, som i handböckerna.  För alla som önskar äta bra mat.

– Mia Ånemyr
Specialist inom Livsstilshälsa, Författare & entreprenör

Mail: info@miaanemyr.se 
Telefon: 0706-204 206

Recept för alla!
Som önskar hållbar hälsa. Du har bestämt dig för nya steg, äta bättre, då kan du lika gärna göra det billigare och på mindre tid. Bra för ekonomin, miljön och familjehälsan.

Hur många portioner är recepten för?
En måltid, 100 – 150 gram protein / portion (Kött, fisk  & fågel)  5-6 hg = 4-5 portioner.

Går man ner i vikt av er kost?
– Ja om det finns övervikt att ta av,och inte några medicinska hinder.

 Det syns på utsidan hur kroppen mår på insidan! –