Kroppen & knoppen en artikelserie i hjälp till självhjälp

Kroppen & knoppen en artikelserie i Hjälp till självhjälp.

Varför artikelserier & Vem är Mia ?
Jag brinner för att ”utbilda människor” till resursstarka individer & Jag vet själv hur svårt det är att leda sig själv, lyssna till sitt hjärta och med självmedkänsla acceptera och leda sig själv till en hållbar hälsosam livsstil.
Genom Artiklar, gästskribenter som delar sin resa & allt annat som regelbundet publiceras kan du som medverkar och även läsare finna stort stöd för din framgångsväg!
Vikt är oerhört viktigt i sig men för en hälsosam hållbar livsstil kan fokus behöva flyttas fram till vem är jag bortom vikten.
Kroppen & Knoppen artikelserierna ett av det finaste vi alla kan göra ge till andra. 
En artikeldel med 5 frågor fyllda med lika många fantastiska verktyg att lära mer av.
Hur mår knoppen & knoppen i en viktresa? Det ska vi ta reda i en artikelserie.
Varsågod att ta del av Artikeln & motiveras av
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Med värme & Kärlek/
Mia Ånemyr
Friskvårdsleverantör med stor kärlek till fetma/smärta & familjehälsa
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Kroppen & knoppen en artikelserie i hjälp till självhjälp, läsaren kan identifiera delar av sina behov genom att ta del av andra berättelser. För att du ska få profesionellt stöd rekommenderas tidsbokning av företag som har kompetenserna du behöver. Här på miaanemyr.se finns kompetenser inom Salutogen hälsa – Hur frisk kan du bli – detta har vi arbetar med i många år & hjälp många.

-Några delar sin referens på delen om Mia Vad andra har sagt om Mia 

Sluta Banta – Börja Leva podden startar med en livsstilskalender med 32 avsnitt steg för steg kan du själv börja skapa nytt Mindset den finns i delen HÄR med övriga avsnitt i podden
Ett bra stöd är Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok natruligt gott de är handböcker som stödjer individen i sin framgångsväg, leda sig själv först för att sedan leda barna / barnbarn in i en hälsofrämjande livsstil – Så långt lagret räcker på Mellanmål på väg säljes bägge för 199 kr