Kroppsfixering rena ohälsan

Kroppsfixering rena ohälsan!
Hur påverkas samhället & barnen när det är så stort fokus på vad vågen står på för siffra. Borde inte fokus vara på människor och insidan?

Mias-tankar, jobbar hårt!
Många som fokuserar på vikten.  I alla lägen. När du handlar bör du ha med dig att det ska bli en livsstil. Det du bär hem från affären är bensin/bränsle. Om du vore en bil? Hur långt skulle den bilen komma? Skulle den gå igenom besiktningen?

Att göra omstart, med en varaktig livsstilsplanering!
Om man inte vet VARFÖR & Vem man är då kan motivationen vara svagare, motståndet hårdare. I vissa fall har du kanske inte klart vad du behöver börja göra idag.
– Ställ dig de 4 frågor som ger dig verktygen att bli ditt bästa jag med en god planering utefter dig och din påverkansgrupp/familj/vänner/barn/barnbarn!

Frågorna är?

  1. Vill du värna om miljön?
  2. Vill du spara tid och pengar?
  3. Vill du äta naturligt för din hälsa?
  4. Vill du skapa hållbara matvanor?

Är svaren JA, på dessa 4 frågor kommer man direkt till hur man gör & det erjuds olika vägar här på företaget Mia Ånemyr!

Det händer ibland att kunder/abbonenter ringer och säger att ”det fungerar inte för mig”, jag blir inte så pigg som du är.

Vad är det som inte fungerar frågar jag alltid. Då kommer det svar som att ja inget fungerar för mig. Jag går inte heller ner i vikt. Inte heller har jag kunnat laga så mycket mat på så kort tid.  

Förmodligen har du då försökt att förändra hela livet, inte gjort en väl genomförd planering. Man tittar lite här och där i bloggen och i sociala kanaler så gör man sin egen uppfattning och då är det vad du ser. Ej livsstilplaneringstjänster vi erbjuder individuell friskvård!

Planering A – O utefter dig och din motivation idag.

I utbildningspoddens olika delar ger vi korta sekvenser som duschar dig  bla KBT-verktygets avsnitt 31 dagars utbildninge, kostnadsfri startar ”här”

Små steg ger stora resultat.
Vi erbjuder olika vägar

Ingen ska banta!
Det jag vet idag om hälsofrämjande livsstil är en gåva. Företaget riktar sig till alla men i synnerhet till dig som är överviktig och önskar mer kunskap om hälsofrämjande livsstil för din & familjens bästa förutsättningar.

/Mia Ånemyr

Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”
Företaget, Mia Ånemyr har specialistkunskaper om obesitasoperationer, friskvård och självledarskap

Starta eget företag! Vad är Forever Living? & vad kan det göra för dig  – ”Läs mera om Mias väg till hållbar livsstil som företagare”