Kundreferens på Firming

Kundreferens på Firming

Tusen Tack!
Den 1 JULI släpptes den glada nyheten att Firming nu fanns i Sverige och övriga EU länder på besök. Sagt och gjort. Så som jag har längtat efter denna….. tog jag kontakt med mina ADO kunder.
Nöjda kunder av alla åldrar – Så roligt – Denna bild kom igår från lycklig kund. Kvinna / dam som anävnder Neoras produkter i ansiktet sedan 1 år. Ålder ca 75. Nu med Firming på bla händerna. Titta mina händer är inte så skrynklig längre. 14 dagar mellan milderna.

På 16 dagar tog den slut i EU!! Nu håller vi tummarna att det kommer åter i ordinarie sortiment om inte allt för länge.

I bloggen finns mera bilder på kunder HÄR både män & kvinnor

Canada!
Firming finns i ordinarie sortiment i Canada – Bor du i Canada eller känner någon som bor i Canada?  Kan man enklet hjälpa dem genom att skicka denna länk som finns HÄR – Så smart att vara så nära ändå så långt bort.

USA!
Firming finns i ordinarie sortiment i USA!  Bor du i USA eller känner någon som bor i USA? Kan man enkelt hjälpa dem genom att skicka länken som finns HÄR – Så smart att vara så nära ändå så långt bort!!

Sverige! 
I dag finns 7 av Neoras produkter i Sverige. De kan man läsa om här! Den näst bästa produkten är kan jag säga efter 1 år att vara varumärkespartner – Har aldrig vart med om ett företag som är så generöst mot både kunder och varumärkespartner
Neora har ett stort hjärta- Alla kan Leva lyckliga! Hög etik och moral! Om de produkter jag Mia använder hittas HÄR 

—–FB Grupp med aktiviteter med intresserade – vänner HÄR här har du allt att vinna. Häng med!

Tveka inte du har allt att vinna!
Ring eller maila så bokar vi ett digitalt möte
0706-204 206 eller info@miaanemyr.se

Sol Mia på Sileo