Kyckling i ugnen allt i ett

Kyckling i ugnen allt i ett!

Hej alla solstrålar, här kommer paradrätten. Det mest besökta recepetet under tiden det bara var en blogg!! 
Att minnas och hylla allt fantastiskt så här inför 15 årsdagen som företagare. Då passar ju det extra bra att publicera gamla godingar…

Ca 80 % av maten tillagas i ugnen, allt för att det ska bli så hälsofrämjande som det bara går. Även handlingen är hälsofrämjande och matsmart.  Kylskåpsröj i sin helhet. Med matsmarta veckomenyer skapar du nya vanor som gynnar dig, din familj, miljön och plånboken. Dessutom får du mer tid till annat….. (ingår på olika vis i konceptet Sluta Banta – Börja Leva)

Vad är det för gott i formen! 4 portioner
4 st Kycklinfileér
4 medelstora tomater
2 röda lökar
10 champinjoner
1 Zucchini
1 msk olja
1 stor kvist Rosmarin
Marinad
3 msk olivolja
1 msk kinesisk soya
1 vitlöksklyfta
lite salt
några varv med pepparkvarnen

Gör så här!
Sätt ugnen på 225 grader
Blanda alla ingredienserna till marinaden
Dela kycklingfileérna i 2 bitar och ansa dem, lägg i bunke med marinaden
Dela tomaterna i halvor
Skala lökarna, skölj och rensa svampen. Skär zucchinin i ca 15 mm breda skivor.
Lägg allt i en form, pensla över med det sista av marinaden.
Stek i ugnen ca 35-45 minuter tills kycklingen fått fin färg & är genomstekt
Servera med en härlig sallad på spetskål, sallad, & paprika tex. (Grönsakerna är kolhydraterna, iställt för ris/pasta mm)
Om LCHQ Läs gärna mer om vad jag arbetar med för kost här

Företaget – Sileo
Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr

Författare och specialist inom livsstilsplanering hållbar livsstil!
Lev & Må – du är bäst
Telefon: 0706 – 204 206
Mailen: info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott .

Driver utbildningspodden Sluta Banta – Börja Leva- Helt kostnadsfri omstartsutbildning HÄR

Betalt samarbete med Matsmart!