Laga veckans mat på söndagar

Laga veckans mat på söndagar!

Söndag wow☆ Ja ni fattar ☆ säkrat att jag gjort vad jag kan för att säkra kost, näringen att jag kort & gott tar ansvar över livet & vet att det kroppen behöver finns inom räckhåll!

  • Det är ej mitt arbete att laga mat på söndagar, det är Mindset och det är vad jag arbetar med att hjälpa andra individer att göra förändringar i sina liv till hållbar hälsosam livsstil!

En lång historia detta med att laga mat på söndagar ☆ hur man skapar Hållbar hälsosam livsstil ☆ det beror ju på. Vem man är & vad det finns för Mindset!

Nästa varje dag hör jag individer säga, det krockar med middagen, hinner inte, skall handla innan, har ej råd att äta hälsofrämjande, barnen äter ej, Osv…

Det handlar om helt andra saker ~ Mindset det man matar hjärnan med växer, i mitt fall vattnar jag dagligen det som jag vill ha mer av…startade på riktigt & bestämde mig 2002! Man är aldrig I mål, livet en resa värd att förvalta ☆

👉Hur förvaltar du livet,? Ser du hinder eller lösningar?

Hur man kan återanvända rester på torsdagar- helt vanlig mat sidan 115 – 116 i handboken Mellanmål på väg! 
Det är tidseffektivt att laga och förbereda veckans måltider på söndagar, så slipper du lägga tid på det i veckan. ~barn gör ej som vi säger utan som vi gör blev Adrians Kalasbok naturligt gott

🧠Idag blev det köttfärssås, köttbullar, gryta på 2 sätt, kyckling & filé. Tillbehör långsamma kolhydrater.
Inspiration I bloggen programmet som finns i botten är på 10, 30 eller 40 dagar, då ingår dag för dag program, steg för steg dag för dag blir till slut Hållbar hälsosam livsstil 💗🖤

Vi hörs!
Sol Mia Entreprenör, författare & föreläsare på Sileo
☎️ 0706-204 206
🖥Www.miaanemyr.se
📧 Info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Måltidsplanering – Vad tankar man på tallriken? 
Från vilka näringskällor tas protein – kolhydrater – fett?
Det är skillnaden som kommer märkas över tid. Allt är VAL, att inte välja är också ett val!

En liten stund en söndag ger så mycket mer tillbaka i veckans stressade schema. 
Att springa in på affären med trötta barn och rafsa hop något mindre nyttigt. Eller kanske be barnen om förslag på middag (ibland kan man det, men inte för ofta). 

Hela boken Mellanmål på väg handlar om hur man skaffar sig hållbart hälsosamt liv, bläddra gärna i boken om du ej har den ”HÄR”.