Lägg JOJObantandet åt sidan

Lägg JOJObantandet åt sidan
Sluta Banta – Börja Leva & Lägg JOJObantandet åt sidan. Huvudet stressar, ofta smittas omgivningen. Dax att bryta..
Med trygga vuxna, goda ledare skapas tryggare förutsättningar för barnen. 
— Det sitter inte i kroppen det sitter i knoppen.
— Livet en gåva värd att leva här och nu!
— Vi erbjuder INGA Quix fix, vi erbjuder verktyg till en Omstart du aldrig kommer ångra. Vem är du ? vart ska livet med dig?  Vårda ditt JAG som ett företag!
Varför är du ej där du önskar vara?
Genom att besvara frågor tas verktyg fram som leder till hur och hur leder till framgångsvägen. Dag ut och dag in! Din motivation!
Livsstilsutbildningar för hållbart hälsofrämjande liv med Mia innehåller Livshjulets delar I Kick start hemma utbildningen som innehåller Workshops med efterföljande peppsamtal under ytterliggare 7 veckor! Livshjulets delar är
Samtliga tjänster är i Telefonkonsultation! I en annan del av företaget är allt genom Zoom! Olika delar allt handlar om personligt ledarskap – Bli det bästa av dig själv!

— Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare.  Mia har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.
Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott!
~~Sluta Banta – Börja Leva ~~ 
Erbjuder livsstilsutbildningar – onlietjänst – Kom i gång hemma – Föreläsningar – Workshop – Böcker – Hälsofrämjane samarbeten – Podcast –
Övrig tid skriver jag på fler böcker. I Corona tider för jag som många andra prioritera, så glad att ha böcker kvar på lager  Corona gör att det går inga böcker på tryck i år!
Jag jobbar som alltid hemmifrån det har jag gjort sedan 2006 med affärsutveckling & personligt ledarskap med bolag wordvide – Nu viktigare än någonsin att vara en del av lösning. Lösningar finns och så kul att fler fångar dem tillsammans med Teamet!

Samarbetande företag, konsulter  HÄR
Pågående Erbjudanden HÄR

🙏 Välkomna..

i bloggen finns olika kategorier fyllda med inspiration tips som är viktiga för alla som söker hållbart liv på ett eller annat sätt!

Vi ses på zoom eller i telefon!
Var rädd om dig/
Mia på Sileo
info@miaanemyr.se