Låt maten bli din medicin!

Låt maten bli din medicin.

Tänk om vi går runt och mår dåligt helt i onödan på grund av våra matvanor?
 
Maten påverkar inte bara vår kropp, utan även vårt psykiska mående påverkas i hög grad. Det finns ett antal psykiska symptom på att man är överkänslig mot snabba kolhydrater (socker, vetemjöl och stärkelse) kan vara bra att ha koll på om du upplever
 
• Trötthet och energibrist i kombination med rastlöshet
• Dimhjärna – svårt att tänka klart och få överblick över saker
• Kraftiga humörsvängningar
• Koncentrationsproblem /minnessvårigheter
• Ogenomtänkta och Impulsiva beslut
• Svårt att organisera det praktiska i livet, känsla av kaos att ej räcka till
Här finns det verktyg, strukturer som gör livet mer värt att leva!

Som framförhållning, att planera livet ej bara den tid som människor jobbar. Konsekvens tänk och ansvar, jobba med Todolistan för dagen. Kan vara skillnaden för många att ej kunna jobba till att kunna jobba och känna glädje i livet.
Tuffa ord för vissa för andra ljuv musik.

Extra viktigt under lågkonjektur. Mat som främjar frisk processerna i kroppen är de som bygger upp oss och stärker vårt immunförsvar så att vi klarar oss från angrepp utifrån som baciller, bakterier och alla dåliga ämnen vi lätt får i oss från mat i dag.

”Visste du att 80% av immunförsvaret sitter i tarmen?”

När det är dax att tillaga veckans mat för att sedan skapa den personliga Tallriksmodellen.

Mer mat för pengarna, mera energi till rörelseglädje, sover godare, finner tid till återhämtning och varje kväll skriver i tacksamhetsboken de 3 bästa sakerna med dagen. Hälsofrämjande Tanke – känsla – handling!

Vikten är inget att jaga, en siffra på vågen säger inget hur människor mår. Vi tar reda på hur du mår och vad du behöver för att ej gå upp i vikt igen.

Gäller EJ dig som handlar som gäst.. ”Klicka här” och läs mera, handla i webbshoppen så kontaktar jag dig för tidsbokning alt maila mig eller ring för att säkra ditt upplägg – Då ingår om man så önskar hälsofrämjande samtal kostnadsfritt!

Hur gör du Mia det frågar många. Så vad passa då ännu bättre än att berätta mer om dåtiden än att jag minskat i vikt ”Klicka här” så ser du vilka vägar som valdes då och nu.

Hjälp finns!
Hur kan jag hjälpa dig?
Mia Ånemyr
Hälsoleverantör, Entreprenör, Forever Business Owner sedan 2002 & Författare
Ring mig gärna: Du når mig enklast på telefon 0706-204 206, Telefonsupport Måndag & Torsdag kl 11,00-12,00
Maila mig gärna: så ringer jag dig info@miaanemyr.se

Fyll skafferiet, kylen och frysen med bra råvaror. Efter att du har gjort budget för hela månaden. Det är grunden till att sedan göra planeringen kring hur inköpen skall göras. Vart sker dem och för vilken budget?
Finns ej detta är risken stor att det kommer bli tankar som Har ej råd att äta, barnen äter ej detta, dessa tankar skapar stress vår tids största bov för ohälsa.