Laxlåda

Planera ditt liv få tid att leva! Skapa en struktur i ditt liv så du undanröjer fallgropar  till att bli ditt bästa jag. Bra mat lägger grunden till energi. Ta dig själv på allvar & se dig som en bil – Tanka det du behöver ej det andra äter.

Ingredienser!

Gör så här!

  • 5-6 hg Lax
  • st Stor Zucchini
  • dl Naturell kesella
  • ½ dl Hackad dill
  • Citron peppar & salt efter tycke och smak
  • Ruccola
  • Tomater
  • Vitpeppar
  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Riv zucchinin grovstrimlat, gärna med matberedare
  3. Blanda den rivna zucchinin med kesella, dill, salt och vitpeppar
  4. Lägg hälften av denna blandning i botten på en ugnsform
  5. Dela färdig lax i bitar och lägg ett laxlager (jag tog lax filé som var stekt i ugnen slätt med salt) fanns klart i frysen
  6. Sedan den andra delen av röran med kesellan överst
  7. Grädda i ugnen ca 20 minuter
  8. Servera tex med en tomatsallad, samt en kall sås på kesella och dill.

Smaklig stund! 
Mat är så mycket mer än mätta magar.

Sileo/
Mia Ånemyr
Entreprenär inom Livsstilshälsa
Mail; 
info@miaanemyr.se 
Telefon: 0706-204 206 (smsá så återkopplar jag så snart tid finns)