LCHQ – lågkolhydratkost av högsta kvalitet!

Mat & Miljösmart med LCHQ! – 

LCHQ – lågkolhydratkost av högsta kvalitet! 
Denna kostfilosofi introducerades i mitt liv efter utbildning 2012, sedan den dagen är det mitt kostval. 
Finns i mina olika tjänster  / böcker / onlineprogram. 
Det snackas mycket om vilken diet man  ska äta. Vet du att diet är ordet för kosthållning. Jag rekommenderar LCHQ, till stora fördelar med ISO fördelning. 2 fantastiska kostfilosofier som går hand i hand och ger förutsättning för stor hälsopotential. Att välja de bästa för dig är allt bäst i nuläget! 
Är du nyfiken på LCHQ kan en bok vara en bra början..

LCHQ – vägen till en hälsofrämjande livsstil!
Rätt mängd näringsämnen.
Kolhydratkällorna är noga utvalda &  i lagom mängd. Gör det enkelt att få i sig 500 gram grönsaker/frukt/bär dagligen!
Protein av bästa klass
Vid varje måltid  tankar man tallriken med Kolhydrater/Fett & Protein, det är här som Buffétänket jag arbetar med genom att laga all mat på söndagar Det gör jag sedan över 20 år tillbaks, på torsdagar körs ett Kylskåpsröj!
Mat & Miljösmart koncept sedan många år