Lev Ditt Liv kan alla göra med rätt Mindset

Lev Ditt Liv kan alla göra med rätt Mindset

Hur kan man göra det enklare att äta, dag för dag livet ut! Jag delar med mig hur jag gör:
Tipsar om följande små enkla knep
Jag berättar även i podcasten/bloggns delar/ det är nästa helt galet men det finns över 50 reportage om hur jag skapat ett hållbart liv från den dagen jag tog makten att ta Ansvar, acceptans, tillit med allt som de onödiga överviktsoperationer jag gjort skapade pga att varken sjukvården eller jag för över 25 år sedan hade kunskap om Livsstilshälsa 💞 den Salutogena som är det viktiga, hur man förebygger ohälsa & verkligen tar saker i rätt ordning.

10 år sedan jag klev ut i sociala medier och började blogga om hur det var & vad som var vändningen för mig i mitt liv. Det blev bla ett uppdrag som krönikör på tidningen doktorn

Så såg det ut på hemsidan förr

Det är som många vet när jag tog steget se framsidan på hemsidan, slutade Banta & Började Leva mitt liv👍 kunde jag kan andra med personligt ledarskap & kompetens också börja Lev Ditt Liv.

2014 sjösattes varumärket Lev Ditt Liv Mia Ånemyr entreprenör inom Livsstilshälsa.
Alla kan bli sitt bästa jag, det handlar om hur vägen fram, din framgångsväg med Salutogenes förhållningssätt skapas. Livshjulets delar. För mig hållbart allt vad det innebär att växa inom direkthandel, entreprenörskap alltid brunnit för att skapa, relationer, började sälja blomfrön som 7 åring i Bollnäs. Pappa drev affär jag bakom disken.
Lev Ditt Liv kan alla göra med rätt Mindset.
DET handlar EJ om Överviktsoperemationer!!!! Det är något jag är! Som rätt person ska genomgå om det verkligen EJ finns någon annan väg. Förr hade vi självtestet som handlar om livshjulets delar. Men frågeställningen hur vill du må/leva om 5.3 & 1 år!! Vad är du beredd att förändra för att ditt liv ska gå att leva hållbart! Självtestet är inbakat i omstartskalendern sluta banta – börja leva delen!
Vad jag arbetar med är relationsskapande marknadsföring.
Tid/pengar/ hållbart liv! Ditt liv din framgång  Sluta Banta- Börja Leva! /något man gör/
Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturlig gott hjälper dig att ta steget bli ditt Bästa JAG.
Jag tar konsultuppdrag inom sälj, marknadsföring & många har mött mig tidigare i butik under nästan 10 år på Joy, där fick jag möjlighet att arbeta med varumärkesprofilering att hjälpa människor hitta sitt jag i kläder, färger och former 🙏 söker du en driven konsult inom marknadsföring, digitalt & även utveckling av ditt företag inom social media har jag från september möjlighet att ta nya uppdrag platsoberoende är mitt kontor sedan 10 år tillbaka 🤗 Om Mia kan man läsa här och även på linkedin
Nu ska jag ta en kopp kaffe sedan blir det Firming/ Neora  

Sol från Mia på Sileo – Intresserad av Firming lägg ett sms så kommer jag ringa dig! Telefonnr 0706-204206
Är du som jag redo att leva ditt liv ta steget och skapa ditt liv – Mer här