miaanemyr

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr bokningsbar genom Författarcentrum Öst

Hej kära!
Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr bokningsbar genom Författarcentrum Öst

Med min kompetens & historia vill jag inspirera andra att det går att göra om och göra bättre.
Tar vuxna ansvar över sitt liv oavsett vilka hinder som finns är min tro att folkhälsans väg skulle förändras till det bättre.

Som författare till 3 böcker samtliga  handböcker till det goda livet. Oavsett vem du är finns stora möjligheter att må ännu bättre. Samt visa vägen för våra barn/barnbarn till en god folkhälsa.

Jag föreläser & samtalar om hur vi kan möta vårt innersta rum och våga göra det vi bara drömmer om. Jag är uppväxt i ett alkoholisthem, det satte djupa spår i mig.  Det gav en sjuklig fetma, duktig flicka sockermatad. Drogat socker många år. Det gav mig stora hinder att leva livet. Att försöka Banta ihjäl sig för att sedan försöka äta ihjäl sig i jakten på den platta megan. Det har kostat enormt men med min inneboende motor som aldrig slutat  söka lösningar lever jag ett oerhört spännande liv sedan jag tog steget och sa upp mig!

Vuxna bör visa sig själv, barn / barnbarn en bra väg, finns så mycket kunskap, som kan sättas in i tidiga stadier. Det ska inte vara fokus på utsidan, utan fokus bör vara hur vi mår. När hur och varför man äter! Mat är bränsle inget man bör unnar sig, det finns så mycket annat att unna sig själv, barn & barnbarn  (bilen tankar vi med bensin, kropp / knopp med livsstilshälsa)
Vågen visar för siffror den berättar aldrig om orsaken till övervikt, fetma och även medberoende och ätstörningar.

Mår vuxna bra kommer vår omgivning att smittas oavsett storlek på kroppen. 
Den väg som rekommenderades för mig maj 1994 var Kirurgi!
Genom 2 överviktsoperationer blev det ännu värre. Det ledda till stora näringsbrister och komplikationer som jag får leva med dagligen livet ut.
Mina barn har haft en sjuk mamma istället för en frisk överviktig,  jag vände livet en dag 2003 & BörjadeLeva, jag sa upp mig från mitt fasta arbete inom personal & löner. Tog steget till att utbilda mig inom hälsa & beteendeförändringens väg Salutogenes förhållningsätt!
Så jag började kort & gott leva mitt liv som är det personliga varumärket Lev Ditt Liv Mia Ånemyr företaget heter Sileo – Mia Ånemyr företaget är ett utbildningsföretag sedan 2006

Utgivna böcker – mer om dem HÄR 
Mellanmål på väg i 2 upplagor, Adrians Kalasbok naturligt gott
Varmt Välkommen
Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Författare & Entreprenör på företaget Sileo

  • Bok Mia som författare/utbildare genom författarförmedling hittar man här 
Mellanmål på väg – En inspirerande handbok för dig som vill skapa ett hållbart och hälsofrämjande liv!
Mellanmål på väg – En inspirerande handbok för dig som vill skapa ett hållbart och hälsofrämjande liv!
Adrians Kalasbok naturligt gott – 2016 Inspirerande handbok till vuxna som vill leva hälsofrämjande och smitta barn / barnbarn
Sluta Banta – Börja Leva podcasten publicerades 1-1-2019  med Omstartskalender de första 31 avsnitten