Lev Ditt Liv Mia Ånemyr del 3 i entreprenörs resan

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr del 3 i entreprenörs resan!

Del 3, Tillbaka blick 10 år på FB! Sluta Banta- Börja Leva. Ta Steget börja idag. Lev Ditt Liv Mia Ånemyr entreprenör på Sileo ❤ Tack för att du finns i mitt sociala medier nätverk.

Dagens Live lyssna – HÄR 

Ta steget. Ta dig själv på allvar vem ska annars göra det om du ej gör det?
När jag förstod att det finns inga genvägar började det skapas nya resultat i mitt liv. Det är hela grunden till varför jag klev ut på FB & berättade om mig o min ryggsäck. För att jag tänkte att kan jag kan andra….. Bli sitt bästa jag!!

Mycket av materialet som skapats under åren är förpackat helt kostnadsfritt – som Sluta Banta – Börja Leva podcasten med sin omstartskalender.
En utbildningspod för vuxna som vill bli sitt bästa jag.

Omstartskalenderns 32 avsnitt finns att börja jobba med HÄR
det är ditt liv lev det!
Sätt av tid, skriv ner på papper, reflektera och aggera efter dig och dina förutsättningar!

ja det handlar mycket om övervikt….. men över 50 % av Sveriges befolkning har idag övervikt mot sjuklig övervikt. För att vända det behöver vuxna börja Ta steget till mer ansvar om sina VAL. Allt handlar om val. Att inte välja är ett val det med.

Var tacksam över ditt liv. Förändra det du kan och acceptera det du ej kan förändra.

Del 4 kommer på söndag kl 09,00 på FB sidan här

Hur kan jag hjälpa dig bli ditt bästa jag?
Sol från 
Sileo
Mia Ånemyr
Entreprenör