Lev Ditt Liv & njut med Spenat & fetaostpaj

Lev Ditt Liv & njut med Spenat & fetaostpaj

Vi fortsätter att snö in oss på spenat. Spenat är gott, fyllt med nyttigheter & gott

Pajdeg:
6 dl sojamjöl
1,5 dl kesella
100 gr rums tempererat smör
2 msk kallt vatten
lite salt
Gör så här:
Blanda alla ingredinser utom vatten med degkrok på tex elvisp tillsätt vattnet sist.
Tryck ut i pajfomen och grädda i 225 grader ca 15 min. Under tiden göra fyllningen

Fyllning:
3 dl bladspenat
100 gr fetaost
10 coctailtomater
3 ägg
1 dl kesella
1 dl riven ost 10 %
1 rödlök hackad
Gör så här: 
När pajdegen är gräddad börja med att lägga i spenaten, osten och den röda löken, rör runt äggen och kesellan så den blir en röra där kan du ha i massor av färska örter. Häll över och lägg dit tomaterna sist.
Grädda i 175 grader 40-45 min.
Kan ätas kall, varm eller ljummen.

Genom att alltid laga lite mer finns alltid till mellanmål & luncher. Genom god veckohandling & planering finns bara möjligheter.

Hållbar hälsosam livsstil – i olika indviduella upplägg från 10 dagar och framåt
Hur njuter man av livet och slipper fokusera på vikten?
Mer om det ”HÄR” ingår veckomeny med recept och dag för dag bok mm 

Mat är så mycket mer än mätta magar  

Vi hörs!
Sol Mia Entreprenör, författare & föreläsare på Sileo
☎️ 0706-204 206
🖥Www.miaanemyr.se
📧 Info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.