Livet är ingen Quick Fix eller kur

Livet är ingen Quick Fix eller kur
Vi får livet!. Vi fyller det med innehåll, det kostar mod att våga göra det många vill ”få” livet är ingen Quick Fix eller kur! Livet en gåva värd att förvaltas 💪

Genom att ansvar & beteende, att göra beteendeförändring är det svåraste som finns! Dock rätt nödvändigt om andra resultat skall skördas från livet! Allas gåva är just livet, framrutan är större än bakrutan,

Vill du leva som en Ferrari kan man ej tanka en rostig moppe🌞 tittar du på andra hur de gör? Kan det vara direkt farligt för dig! Om en blind leder en blind, kan det bli rätt tokigt såvida de ej känner till marken de går på.

Känner du till marken du har framför dig? Har du kunskap om livskompetens? Hur får man det…..

Livet, allas liv är i direktsändning nu 🌟

Ansvar ☆ Attityd ☆ struktur var en stor del igår på mötet med spetspatienter. Varje individ behöver ta ansvar att skapa väg från sjuk till hälsofrämjande livsstil!
I mitt fall var det just dessa bitas som förankrade i mig 2003 när jag sa upp mig & började skapa mitt liv efter de förutsättningar som fanns då. Att inspirera andra som lever med #smärtas ta ansvar & skala lök till sitt jag. Alla kan om man vill 💕 #stepbystep #vågagådinväg
Orden i det som är tjänster sedan länge, Sluta Banta – Börja Leva Det gör man och finns i böckerna , podden, omstartskalendern
Lev Ditt Liv kan alla utifrån sina förutsättningar – Mitt personliga varumärke är just Lev Ditt Liv Mia Ånemyr, som sa upp sig 2003 då entreprenören inom mig vaknade igen. Sedan tog det till 2006 innan företaget var sjösatt! Så vill du med gå samma väg är det Forever som är verktygslådan!Kylskåpsröj äter man –  Ansvar att äta hälsofrämjande, anpassat för varje individ i familjen dagligen alla 7 dagar i veckan. Veckomenyer skapas. Laga mat först handla sedan detta koncept är tvärtom så som Max Söderpalms bok Tvärtom. Gör man tvärtom blir det i regel kanonbra!

Finns i boken Mellanmål på väg som Mias planeringstips, i omstartskalenderno & podden. När man slutat banta – börjat leva sitt liv kan man vara redo att TA steget till detta fantastiska koncept som skapar mer tid, bättre ekonomi, bättre hälsa osv kanon det är just som som jag lever Forever med Kylskåpsröj! Och utbildar vuxna att börja leva sitt liv – Banta är inget som finns här det handlar om ansvar och självledarskap!
Det handlar ej om banta!!! Det handlar om ansvar att ge kropp det den behöver efter förutsättningar dagligen! Banta står det hos Sileo SLUTA före. Våga börja leva ditt liv som ett företag! Inkomst/utgifter. Resultat dagligen det är det som är #todolistan för dagen #kosttillskott kost för prestation är vad fler skulle äta dagligen. Fredag och se det som en av veckans dagar!! Så behöver du inte jaga fredagsmys…..
Skapa NYA Vanor  det svåraste som finns – Lyssna gärna på oss i Sluta Banta – Börja Leva HÄR
Dagens Todolista
• Uppdaterad sajten www.miaanemyr.se
• Mailboxen info@miaanemyr.se
• ut i naturen & fånga power till sktivstugan
Trevlig dag ⏰ Sol Mia på
företaget Sileo Platsoberoende utbildningar inom livsstilsplanering & självledarskap! Det sitter i knoppen, ta makten över ditt liv! Barn gör inte som vi säger utan som vi gör! Finns det problem finns även lösningar , vi arbetar lösningsfokuserat!