Livsstilskompetens bygg din hälsobuffert

Livsstilskompetens bygg din hälsobuffért!

Hur hänger bra mat , rörelse, sömn och stress ihop? Livsstilskompetens är kunskap och förmågan att ta hand om sin hälsa både fysiskt och psykiskt. Både knopp & kropp med bra mat, sömn och rörelse och även förmågan att planera, prioritera, sätta gränser och att få hela livet att gå ihop. – Du har kanske handboken Mellanmål på väg, i den får man stöd med att lägga grunden till att börja planera inom områdena kost, fysisk aktivitet och självledarskap att träna in vad man unnar sig och konsekvenstänk. Vad händer om man struntar i att förändra? Sannolikheten att det ej blir några nya resultat är stor. 

Svårigheterna för många individer är att man saknar kunskap om skillnad på friskvård, egenvård & sjukvård. Många går till sjukvården och förväntar sig hälsa!
Här var jag själv för snart 30 år sedan. Med den egna livsresan i botten har jag stor empati och ödmjukhet inför detta och valde även att sadla om från sjukvård till hälsofrämjande yrke, att främja den egna hälsan med kunskap! 

Tillsammans med mina kollegor sjösatte vi en Omstartskalender med 31 avsnitt. Förändra steg för steg,lysssna, läsa & förstå. Leder till praktisk tillämpning, öva träna och göra. Som man sedan kan börja med sin kompetens att integrera och börja leva med de förändringar som skapas. Omstartskalendern är för alla vuxna som tidigare har försökt. Genom att bestämma sig och ta reda på vad man behöver göra har man kommit långt! 
Den är helt kostnadsfri, dag 1 är den dagen du börjar lyssna ”HÄR”

Handböckerna jag har gett ut har aldrig varit mer aktuella, än nu! Böckerna är upplysande inspirationsböcker för dig som är redo att skapa hållbar hälsofrämjande livsstil, och vara en god förebild för dig själv, barn & barnbarn!

Handboken Mellanmål på väg upplysande inspirationsbok!

Jag vet hur svårt det är att leda sig själv, lyssna till sitt hjärta och med självmedkänsla acceptera och leda sig själv till en hållbar hälsosam livsstil. Därför har jag givit ut böckerna och omstartskalendern som ett komplement till mitt yrke som är att utbilda inom Livskompetens, ACT & den röda tråden i så gott som allt är tid och pengar! Att planera & agera hållbart rakt igenom livet!

Jag har flera olika färdiga lösningar till att börja bygga en hållbar hälsobuffért i olika paketlösningar! Vill man ej ha paketlösningar finns tjänsten hälsofrämjande samtal. Här finns bara lösningar & erfarenhet.

Väl mött!

Lev Ditt Liv – 
Mia Ånemyr 

Specialist inom Livsstilshälsa, Författare & entreprenör
 

Mail: info@miaanemyr.se 
Telefon: 0706-204 206

  • Godkänd friskvårdsleverantör & medlem i författarförbundet ÖST finns bokningsbar genom dem också!
  • Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård