Lucia

I dag firar vi Lucia med ljus & Kärlek. 
Fundera lite på vad kosten har för betydelse. Lussekatter & pepparkakor, bara för det är…. bara idag… lura dig inte om det inte är värt det 🎅🎄🌟 medvetna val leder till medvetna resultat. 

Enkelt NEJ inte alls, det beror ju på vad som finns  i bagaget vid en livsstilsförändring. Om det vore enkelt skulle övervikt inte vara så stor sóm över 50 % av Sveriges befolkning.

Ingen är sin vikt. Jag vill verkligen att alla som är överviktig ska våga släppa lite på eventuell skam, skuld osv. Var stolt över dig. Släng ut vågen. Den kommer aldrig att sprida sanningar till någon….

När jag tog maketen över mitt liv, insåg jag rätt fort att det var som djupa spår i hjärnan med invanda mönster. Hur det förväntades av andra att jag hade lagat, bakat & fixat. Finns det sådant runt dig också? Förväntningar outtalade sanningar ….

När jag förändrade mitt mindset, Slutade tänka Banta & jag började leva, s förändrades även valen i livet. Bla kostvalen…… för att andra äter det de alltid har gjort tog jag makten över mitt liv & började Leva mitt liv, utan socker, även vete städades ut när kunskap om hur tarmen fungerar… Våga stanna upp och fundera på lucia mönster. Våga lägg in en strategi för  val som bidrar till ditt bästa liv… du med.

  1. Finns medberoende i ditt liv läs gärna boken Flodhästen i vardagsrummet

Nu skapar vi en fin Lucia fylld med livsval, glädje & strategier.
Trevlig Lucia 🌟

#advent #Lucia #kärlek #luciatåget #frukost#livsstil #vågagådinväg 
#stigma #fetma #folkhälsa #energi

Med värme 
Hälsoleverantör
Mia Ånemyr


info@miaanemyr.se