Mango sorbé med hallonsås

Mango sorbé med hallonsås

  • st Mango
  • dl Hallon frysta eller färska
  • dl Naturell kvarg
  • tsk Vaniljstång
  • 2-3 msk Valfri mjölksort,

Gör så  här!

  1. Skala mangon lägg i mixer och ha i naturell kvarg plus mjölken och den rivna vaniljstången.
  2. Kör till en slät smet.
  3. Häll i i tex glas, ställ i kylen ca 1 timme innan servering minst, så den stelnar.
  4. Kör sedan hallonen i mixern till en sås, ha i en gnutta riven vaniljstång. Dekorera gärna med färska hallon och citronmelissblad….
Sponsra !

För att vi ska kunna  ge så mycket som följarna önskar i form av mat, recept, tips & lösningar behöver vi gå rakt på sak!
Sponsra gärna denna del med valfritt belopp,
genom att swisha till 0706-204 206
Sponsring från 200 kr genererar 4 veckoplanner så som vi lever o lär. Recepten i veckoplanner, kommer i pdf och är utan tillsatser, naturliga smaker & utan vitt socker, som i handböckerna.  För alla som önskar äta bra mat.

– Mia Ånemyr
Specialist inom Livsstilshälsa, Författare & entreprenör

Mail: info@miaanemyr.se 
Telefon: 0706-204 206

Recept för alla!
Som önskar hållbar hälsa. Du har bestämt dig för nya steg, äta bättre, då kan du lika gärna göra det billigare och på mindre tid. Bra för ekonomin, miljön och familjehälsan.

Hur många portioner är recepten för?
En måltid, 100 – 150 gram protein / portion (Kött, fisk  & fågel)  5-6 hg = 4-5 portioner.

Går man ner i vikt av er kost?
– Ja om det finns övervikt att ta av,och inte några medicinska hinder.

 Det syns på utsidan hur kroppen mår på insidan! –