Matdag hållbar livsstil

Matdag hållbar livsstil

Grymt vilken feedback det blev igår. Tack!! Men vad roligt att ni gillade Nyhetsbrevet som gick ut. Proppat med nycklar till hållbar livsstil.

Nycklarna Sileo har hittar men på hemsidan du kommer till genom att klicka på bilden med rödabär!

Nu är alla Firming slut även på Enskede lagret… jag kunde ej drömma om att det skulle ta bara  16 dagar att få slut på hela Eu lagret. Men så kul att intresset är så stort – Big Big Big. Nu finns en FB grupp skapad till Neora´s värld i Sileo-

Ansök till den för att få mer information, FB festligheter mm. HÄR 

– Precis så här startade jag min resa från att jag var så sjuk att jag ej kunde sköta mig själv,till att bestämma mig. För att fixa det, jag ville jobba och visste att det går att jobba hemmifrån. För det gjorde min farmor & farfar när jag var liten…. Så sagt och gjort fann jag 2002 ett företag som jag har jobbat med. Från början lite så blev det mer, sedan mindre när jag började blogga och skriva…

Så kom då dagen jag träffade Neora i Maj i fjol. Jag gick hem stängde ner Spisabra /kylskåpsröj digitala delan. Tog den tiden och prioriterade den på Neora.
–Ett av de bästa besluten jag tagit, inga varulager, evidensbaserade produkter & E-handel.
Då visste vi ej att Covid var på väg… det vet vi nu, vad det innebär och hur världen har förändrats till den värld som jag levt i de sista 10 åren. Digitalt……..
Matdag hållbar  livsstil – Matdag hållbar livsstil – Matdag hållbar livsstil 

Hur en matdag kan se ut? Kanonbra att du letar det – på hemsidan delar jag med mig allt jag lärt om genom att utbilda mig till kostrådgivare, ISO-dieten coach & hälsoinspiratör mm. Lever du som jag som överviktsopererad? Kanon då har du allt du behöver för hållbart liv här –

Det här med Mat några väl valda ord till dig som genomgått överviktsbehandling med Gastric Bypass eller Gastric Sleeve…
– Det är behandling mot sjukdom. Ingen skönhetsoperation.
Vi drunknar snart i olyckliga människors rop på hjälp….. Sluta tjata om minimagar – träna på vem är du bortom fetman/övervikten? Ställ dig framför spegeln och se dig. Inte din kropps storlek – Det är starka ord men vi har sett en sådan stor ökning det senaste året på ökad psykisk ohälsa bland överviktsopererade, vi poddar om det,vi har även omstartskalendern, helt kostnadsfritt!!
– Vilka vi är?? Annika Bergman – Karolina Palmberg – Mia Ånemyr vår kompetens är inom KBT, Certifierad coach, humanova ACT, Beteendvetare, yoga lärare, barnpedagog, hälsopedagog samt mina kompetenser och erfarenheter.
Om Mia finns här
I nästa Nyhetsbrev kommer det bli matprat från djupa dalar till höga bergstoppar. Så se till att du ej missar det om du vill leva hållbart.

Sol från Enskede & glöm aldrig bort att du kan bli ditt bästa jag.
Kram Mia på Sileo

”Gnälla är som att gunga du har något att göra men du kommer ingenstans”

Ta steget! Börja lyssna på oss i podden idag – klicka på bilden så hittas både omstartskalendern och podden…………..