Matdag hållbar livsstil

Matdag hållbar livsstil!

Det ingår helt utan kostnad. Ingår i Livsstilsprogram från 4 dagar till 90 dagar. Du är redo att göra en förändring, skapa en hälsosammare livsstil.  Det kan även innefatta kontroll av din vikt eller komma i form?
Med Livsstils/kost- och träningsprogram får du den kickstart du behöver. De olika paketen ger dig verktyg som underlättar dina första steg mot ett hälsosammare liv.

DX4 – 4 dagars program
För dig som vill upptäcka hälsa och välbefinnande på ett djupare plan. Varje dag av DX4-programmet fokuserar på ett tema: Bestäm dig, Definiera, Upptäck och Var dedikerad. Under dessa fyra dagar kommer du att vägledas mot ett starkare samspel mellan kropp och själ för en övergripande bättre hälsa. – Läs mera ”HÄR”
~~~~~~~~~~~~~~

Kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag, på 9 dagar!
Du tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas. Paketet passar alla vuxna människor som vill ha en förändring, men som behöver en välvillig spark i baken för att komma igång. – Läs mera ”HÄR”
~~~~~~~~~~~~~~

Kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag, på 15 dagar i 3 nivåer!
Programmen består av tre kompletta kost- och träningsprogram för dig som vill förändra din livsstil. Här får du lära dig vad du ska äta, hur du ska träna – och hur du undviker fallgropar efter vägen. -Läs mera ”HÄR”
~~~~~~~~~~~~~~~~
Shake, smidiga – som mellanmål eller i samband med måltid och träning. – Läs mera ”HÄR”

 

/Mia Ånemyr

Hur kan jag hjälpa dig
”Klicka här”