Matjesilsallad till midsommar firandet 

Matjesilsallad till midsommar firandet

Gott att förberede dagen innan. Är det till picknick så gör färdiga matlådor till familjen. Ett bra sätt att anpassa måltidsorningen efter varje individs behov! En stor del att börja leva är att lära in hur dygnsintaget är för varje individ.
På bilden är det
Kokta kroknäbbar
Rödlök
Gräslök
Matjesill
Tomater
Vattenmelon
Basilika

Toppa med Gräddfil med färska örter, som basilika & thaibasilika. Har du ej smakat färsk thaibasilika? Gör det. Här växet det i kruka i uterummet så fryser jag in vartefter för att täcka behovet över vintern!
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
Företaget Sileo
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia är författare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.
Ansvarig för utbildningskonceptet  Sluta Banta – Börja Leva, podcast, onlineföreläsningar, kostupplägg, recept, böcker, utbildningar & individuell friskvård. Företaget Sileo