Matkostnaden beror på !

Matkostnaden beror på !

Jajamensan så är det. Det beror ju på hur du planerar dina inköp.  Var prismedveten. Fyll på dina förråd. För egen del så Lagas mat först och handlas sedan. Det har jag gjort i över 23 år.

Matkostnaden beror då på om du fyller på dina förråd och tar fram vecka för vecka ur frysen. Eller om du handlar för veckan. Här finns mängder med tid, pengar & miljö att spara. En varaktig hälsa är ju inte vad du väger. Utan hur du får ditt liv att vara värt att leva dag ut och dag in, livet ut!

På mig ”glasögonen” bästa kvalite till lägsta pris när det är dax att handla och fylla på skåpen. Som Kylen, frysen och skafferiet. Att följa budgeten och handla efter kategori inom näringsläran. Att lära in vilka proteiner, kolhydrater och fetter som just skall fylla funktion i den Tallriksmodell som din kropp är ämnad för.

Att ge dig och din familj den hälsa ni är stolta över genom god hälsa & ekonomi kan man göra med hjälp av de olika utbildningarna jag Mia arbetar med sedan länge länge.

I bloggen som du just nu är i finns inspiration i olika kategorier. Skutta upp till menyn om du vill veta mera om mig och vad jag erbjuder för dig Läs här

Se när Mia pratar om Hälso & Ekonomismarta Konceptet kylskåpsröj i TV4 Nyhetsmorgon juli 2015 – 30 kilo mat slängs per person varje år- så minskar du matsvinnet.

Ekonomi!

Ekonomi läran om hushållande med begränsade resurser i ett tillstånd av knapphet. Med knapphet menas att tillgängliga resurser är begränsade i förhållande till totala önskemål och behov.

Mindre pengar i plånboken skapar stress hos många och stress är den största orsaken till ohälsa!

Läs mer hur jag arbetar med Ekonom här