Matlådor & veckans buffé klar så det blir mer hållbart…

Matlådor & veckans buffé klar så det blir mer hållbart…

En bra fråga att ställa dig. Mat, miljö & ekonomismart. 

  • Vill du äta naturligt för din hälsa?
  • Vill du skapa hållbara matvanor?
  • Vill du värna om miljön?
  • Vill du spara tid och pengar?

Vill du göra matlådor i långa rader på söndagar & veckans buffé, eller vill du laga din mat dag för dag och vika tid för det. Det avgör du själv.
Dagens tråkigaste fråga för de flesta är vad ska vi äta till middag? Kopplat till att över 50% av Sveriges befolkning nu är överviktig…. Hur löser man dessa problem?
Genom planering – kontinutet – att ta reda på vad är bra mat för dig?

I över 20 år, har jag lagat veckans buffé på söndagar, ett väl beprovat konept sedan länge registrerat varumärke!

Det är fantastiskt smart att göra så här. Inte ”inte” bara för att slippa tänka resten av veckan. Utan av flera orsaker, så att det alltid finns bra mat färdigt och även mellanmål. Bara att äta dag för dag.

Vi äter sällan samma mat, då det blir som buffé,
det som inte läggs i matlådor, läggs i skålar eller burkar och alla väljer själv vad som önskas för dagen. Variationer i det oändliga.

Sedan kommer torsdag, stora röjdagen.
Då tar jag ut allt som finns kvar, spanar in hur kul vi kan ha, så lagas nya måltider och mellanmål. Det som inte får plats fryses in. På detta sätt snurrar livet med hållbarhet, vecka ut och vecka in.

Lyssna på podcasten Sluta Banta – Börja Leva då kommer du förmodligen finna vilka delar i livshjulet du behöver jobba med steg för steg för din bästa hälsa.

Podden är gratis att jobba med så även omstartskalendern, passa på att investerar i din tid som förhoppningsvis leder till förändrad – bägge startar HÄR

Tanke – känsla – handling Sluta Banta – Börja Leva ditt liv ! 

Veckoplanner med mat & recpet läs mer här -> HÄR

Företaget Sileo
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia är författare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.
Ansvarig för utbildningskonceptet  Sluta Banta – Börja Leva, podcast, onlineföreläsningar, kostupplägg, recept, böcker, utbildningar & individuell friskvård. Företaget Sileo

Värna om miljön – Genom att planera din veckomat, handla efter säsong och alltid använda all mat så minskar du matsvinnet och sparar på miljön.