Matlådor & veckans buffé klar så det blir mer hållbart…

Matlådor & veckans buffé klar så det blir mer hållbart…

En bra fråga att ställa dig. 

  • Vill du äta naturligt för din hälsa?
  • Vill du skapa hållbara matvanor?
  • Vill du värna om miljön?
  • Vill du spara tid och pengar?

Ekonomismart måltidsplanering & tillagning!

Vill du göra matlådor i långa rader på söndagar & veckans buffé, eller vill du laga din mat dag för dag och vika tid för det.

Det avgör du själv när du går vår utbildning. Samt att det är olika näringslära, är du fetmabehandlad med kirurgi jobbar vi med din näringslära, finns samsjuklighet kopplar vi ihop det i måltidsplaneringen. Är du ej överviktig eller har någon samsjuklighet utgår vi från rekommendatinerna.

Vilka näringskällor ? Det beror på! Vi rekommenderar LCHQ……
Dagens tråkigaste fråga för de flesta är vad ska vi äta till middag, i handboken Mellanmål på väg tas detta  upp hett ämne kopplat till att barnen gör som vuxna gör,… Stor del av bla att över 50% av Sveriges befolkning är överviktiga….ligger i måltidsplaneringen!! 

Hur löser man dessa problem?
Genom planering – kontinutet – att ta reda på vad är bra mat för varje individ!

I över 23 år, har veckans buffé  tillagats på söndagar, ett väl beprovat koncept sedan länge även registrerat varumärke! 

Det är fantastiskt smart att göra så här. Inte ”inte” bara för att slippa tänka resten av veckan. Utan av flera orsaker, så att det alltid finns bra mat färdigt och även mellanmål. Bara att äta dag för dag.

Vi äter sällan samma mat, då det blir som buffé,
det som inte läggs i matlådor, läggs i skålar eller burkar och alla väljer själv vad som önskas för dagen. Variationer i det oändliga.

Sedan kommer torsdag!
Då tar jag ut allt som finns kvar, spanar in hur kul vi kan ha, så lagas nya måltider och mellanmål. Det som inte får plats fryses in. På detta sätt snurrar livet med hållbarhet, vecka ut och vecka in.

Bli rik på matlådor och smart planering. Smarta mål.
Extra smart nu när matpriserna ökat så mycket att ta kontroll. 

Bloggen i kategori:  Som en innehållsförteckning i en bok. Bloggen på företaget miaanemyr.se ger vi inspiration till att gå från tanke – till handling och Acceptans.

Svarade du ja på frågorna i intron? Kanon vi har verktygen HUR man GÖR i våra utbildningar....
Väl mött!

Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”