Matsvinnsskola del 1 – Veckoplanering

Matsvinnsskola del 1 – Veckoplanering

Här finns varken rätt eller fel. Det finns ett antal sätt att göra det på. Veckoplanera.
För att få ner matsvinnet, mer tid i agendan och en bättre ekonomi är det bra att börja planera.

Mat & Miljösmart Veckoplanering!

Veckoplanering, det är kanske inte det roligaste.
Men genom att börja med veckoplaneringen som vi tillhandahåller är du på god väg. Det många missar är att ha BRA råvaror hemma i skåpen. Att handla när det är bra pris till bästa kvalitet gör att jag tex aldrig handlar innan jag lagar mat. Utan tar ut råvaror ur frysen, som tinar och lagas tidigt på söndag morgon.
När maten är färdiglagad, handlas till kommande 14 dagar, grönsaker, bär, mejeriprodukter, livsmedel som fryses in för det är antagligen bra kvalitet till bästa pris. osv… Tänka sig vad roligt du kan ha för all den tid du spar på att veckoplanera, har du inte funnit den inneboende kocken ännu och lagar alla 4 måltider på en och samma gång, börja med att laga 2 åt gången så ökar du på till 3 nästa vecka..

Ta kontroll över dig och ditt liv.
Matsvinnet minskar genom planering. Det finns  många hälsovinster i en god planering. Du får struktur och ett lugnare liv. Tid till dig och ditt liv – Dax att börja ta steget till Lev Ditt Liv, alla andras liv är redan upptaget. Bli ditt bästa jag du kan!

Det är fri tillgång till recept. Recepten bygger på bra, näringsrik kost. Vi lagar mat på äkta råvaror. Du bestämmer vid inhandlingen om du vill äta LCHF, LCHQ, ISOdieten eller ex Medelhavskost.

Diet är kort och gott kosthållning. Jag uppmanar alla att finna den kosthållning/diet som fungerar 7 dagar i veckan för hela familjen.   

Sileo
– Mia Ånemyr
Entreprenör inom livsstilshälsa, med lång erfarenhet av livsstilsförändring till hållbar hälsa!
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Mia i media, yrkeserfarenhet & livserfarenhet, läsa mer här