Medelhavsgryta på kyckling

Medelhavsgryta på kyckling

  • 5-6 hg Kycklingfilé
  • st Purjolök eller annan valfri löksort
  • tsk Curry
  • dl Kokosmjölk eller turkisk yoghurt
  • 2-3 st Sötpotatis
  • 1-2 tsk BBQ krydda
  • Salt & svartpeppar
  • st Saften av en pressad lime och riv gärna i lite av limeskalet
  • dl Serveringstips! Dryga ut grytan, tillsätt tex färdigkokt mathavre

Gör så här!

  1. Kanonenkel rätt. Skär kort och gott allt i små bitar. Börja med att bryna kycklingfileérna om det inte är så att du har färdigstekt kycklingfilé i kylen eller frysen.
  2. Bryn allt väl, tillsätt alla kryddor och vätskan. Rör om och låt sjuda ca 15 min.
  3. Allt i ett maträtter, är det bästa och nästan även det godaste.
  4. Serveringstips! Dryga ut grytan med färdigkokt mathavre
Sponsra !

För att vi ska kunna  ge så mycket som följarna önskar i form av mat, recept, tips & lösningar behöver vi gå rakt på sak!
Sponsra gärna denna del med valfritt belopp,
genom att swisha till 0706-204 206
Sponsring från 200 kr genererar 4 veckoplanner så som vi lever o lär. Recepten i veckoplanner, kommer i pdf och är utan tillsatser, naturliga smaker & utan vitt socker, som i handböckerna.  För alla som önskar äta bra mat.

– Mia Ånemyr
Specialist inom Livsstilshälsa, Författare & entreprenör

Mail: info@miaanemyr.se 
Telefon: 0706-204 206

Recept för alla!
Som önskar hållbar hälsa. Du har bestämt dig för nya steg, äta bättre, då kan du lika gärna göra det billigare och på mindre tid. Bra för ekonomin, miljön och familjehälsan.

Hur många portioner är recepten för?
En måltid, 100 – 150 gram protein / portion (Kött, fisk  & fågel)  5-6 hg = 4-5 portioner.

Går man ner i vikt av er kost?
– Ja om det finns övervikt att ta av,och inte några medicinska hinder.

 Det syns på utsidan hur kroppen mår på insidan! –