Mer JUL & Mindre stress!

Mer JUL & Mindre stress!
Planeringstips för varaktig hälsa!
Genom att utgå ifrån familjens förutsättningar & en planering som harmoniserar med det liv som pågår just nu. Allt är just nu, inte sen och kanske. Sänk ribban & sätt en bra planering för JULen.
Är det värt att äta? Ett mantra som ger en hint om att kost är bränsle för kropp & knopp inget man ”unnar sig”Att brya invanda mönster tar tid. Låt det ta tid.
Att bryta en vana och ersätta med en annan vana tar tid, minst 21 dagar.
Vi har vetat att JULen kommer varje år, man kan planera och tillaga mat och frysa in.
Idag på nyheterna kommer info om att människor köper JUL klappar på kredit? Lägg ner säger jag. Finns det ej att betala för NU så TRO ej att det finns mer sen……… Skjut ej fram och skapa större hinder än behövligt!
Ge julklappar som människor behöver fråga innan du handlar eller gör!
Ge ej om du ej har råd!
Var san mot dig själv!
Gör om och gör bättre från NU planera livet som ett företag, skapa budget, och ta kontroll, ta hjälp om det behövs. Hjälp finns vi är många som arbetar med hälsofrämjande livsstilshälsa och här kopplas även ekonomi in om så behövs. Ett av favoritområdena i företaget tid pengar och planering kopplat mot näringslära och ansvar att göra det du lovar dig själv! Så du slipper gå och lägga dig utan att vara i dagens mål alla dagar i veckan!Fokusera på vad är värt att äta! Det familjen äter, leder det till mer hälsa & mindre stress?
Njut av livet här och nu, lär av det som just nu känns som måsten. Gör måsten till jag vill saker och vips har du börjat förändra attityden. Att förändra sin attityd tar ca 3 sekunder den dagen viljan finns…………

Sluta & stressa och börja leva ditt liv.

Med inlägget i bloggen vill jag Mia knacka på hos dig som följare.
Jag vill ge hopp att det går att förändra och leva stressfritt. Bara av att jag valde att börja arbeta hemifrån 2006 innebär det minskat stress. Nära till allt, jobbet, ledig och så den viktigaste tiden återhämtning, rörelse och unna sig. Ungefär så som handböckerna är skrivna……….
Jag har aldrig gett ur receptböcker, jag har gett ut handböcker som innehåller inspirerande recept som man gör på det man har hemma. Grunden är barnen, de gör som vi gör så ska vi få ett mer hälsofrämjande samhälle ligger det i våra händer. Dina mina samhället NU!

Hur kan jag hjälpa dig?
”Klicka här”
Allt gott 
Mia Ånemyr