Mezeyoghurt glass

Mezeyoghurt glass

Servera till frukost, mellanmål eller kvällsmål

  • dl Mezeyoghurt naturell
  • st Kiwi
  • dl Blåbär
  • dl Hallon
  • 1-2 dl Mûsli se recpet HÄR 
  • ½ dl Solrosfrön
  • dl Kokosflingor
  • ca 3-4 msk Flytande honung (valfritt)

Gör så här!

  1. Blanda allt i en bunke.
  2. Häll ut på bakplåtspapper i en form ca 20 x 15 cm.
  3. Spar lite kokoflingor till att strö över ”glassen”
  4. Ställ i frysen ca 3 timmar så det stelnar.
  5. Skär i ca 5 cm stora bitar. Servera tex till frukost, barnen älskar denna.
  6. Går utmärkt att ha klart i frysen.

Smaklig spis!

Mat är så mycket mer än mätta magar

Sluta Banta – Börja Lev ditt liv!
Sileo –
Mia Ånemyr
Entreprenör inom livsstilshälsa
info@miaanemyr.se

Mia har egen erfarenhet att leva som sjukligt överviktig sockermissbrukare.
Mer om yrkeserfarenheter, referenser & Livskompetenser Mia Ånemyr har samlat på sig finns att ta del av HÄR