miaanemyr

Mia Ånemyr bokningsbar genom Författarcentrum Öst

Hej kära!
Mia Ånemyr bokningsbar genom Författarcentrum Öst

Som författare till 3 böcker samtliga  handböcker till det goda livet. Oavsett vem du är finns stora möjligheter att må ännu bättre. Samt visa vägen för våra barn till en god folkhälsa.

Jag föreläser & samtalar om hur vi kan möta vårt innersta rum och våga göra det vi bara drömmer om. Jag är uppväxt i ett alkoholisthem, det satte djupa spår i mig.  Det gav en sjuklig fetma, duktig flicka sockermatad. Drogat socker många år. Det gav mig stora hinder att leva livet.

Genom 2 överviktsoperationer blev det ännu värre. Det ledda till stora näringsbrister och komplikationer som jag får leva med dagligen livet ut. Mina barn har haft en sjuk mamma istället för en frisk överviktig, men jag vände livet en dag 2003 & BörjadeLeva, jag sa upp mig från mitt fasta arbete inom personal & löner. Tog steget till att utbilda mig inom hälsa & beteendeförändringens väg.

Med min kompetens & histora vill jag inspirera andra att det går att göra om och göra bättre.
Tar vuxna ansvar över sitt liv oavsett vilka hinder som finns är min tro att folkhälsans väg skulle förändras till det bättre.

Vi bör visa våra barn en bra väg idag finns så mycket kunskap, som kan sättas in i tidiga stadier. Det ska inte vara fokus på utsidan fokus bör vara hur vi mår. Inte vad vågen visar för siffra. Mår vi bra kommer vår omgivning att smittas oavsett storlek på kroppen.

Mellanmål på väg finns i 2 upplagor, Adrians Kalasbok naturligt gott finns ute.
Välkommen till
Mia Ånemyr
Författare & Entreprenör