Mia Ånemyr Intervjuad i tidningen Doktorn nr 1

Övervikt & Fetma! 
Vilken ära att få komma tillbaks till tidnigen Doktorn i en stor intervju i det ämne som jag brinner som mest för. Övervikt& Fetma. 
Över 50 % av Sveriges vuxna befolkning är idag överviktiga. Detta är ett stort problem i många lager, det finns inte någon enkel våg inte ens en väg.
De flesta som kontaktar företaget Mia Ånemyr har bantat hela livet, vill banta för att gå ner i vikt. Släpp fokus på vikten, här jobbar vi med hela människan innifrån och ut. Då kommer man åt de bakomliggande orsakerna. Det är där resan börjar till ett hälsosamt & hållbartliv. Ingen är sin vikt! Hållbarheten skapar hälsofrämjande vägar frammåt, dag för dag, vecka för vecka.

3 hela sidor. Intervjun finns att läsa i prenuerationstidningen. Inte den som ligger på Vårdcentralenra i landet.

Under flera år i början av min karriär på sociala medier verkade jag som Krönikör på Tidnigen Doktorn förutom mitt arbete med Hälsofrämjande livsstilstjänster. Ett arbete som ligger mig varmt om hjärtat. Rätt skoj att läsa krönikor som skrev 2011 Tänk rätt sluta banta, kostplaneringens alla krönikor som sedan länge finns inom mitt varumärke, Mellanmål på väg, Adrians Kalasbok natruligt gott och allt som växt sig startk på ”Mia Ånemyr”

Stort Tack Tidnignen Doktorn
Med värme & Kärlek
Mia Ånemyr
Hälsoleverantör& Författare
info@miaanemyr.se

Sluta Banta – Börja Leva