Mias Kalvfilégryta

Recepten är glutenfria och sötade med naturlig sötma och ger dig, familjen och vännerna goda och hälsosamma måltider !

Ingredienser!
6 hg kalvfile  
4 dl bladspenat
Valfri löksort
3 dl kokosmjölk
2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk riven ingefära
Smör till stekningen 
smaka av med salt & svartpeppar
Valfritt Chili flingor 

Gör så här!
Ansa köttet, skär i bitar. Värm en gryta med en klick smör. Bryn köttet & tillsätt alla ingredienser. 
Riven ingefära, massor av spenat, vitlök efter smat och chiliflingor efter önskad hetta.
Rör om koka upp, sänk  värmen, sjud i ca 30-40 minuter. Mört lätt at äta och gott!

Med enkla knep  påverkas bla kroppsvärmen termogenesen, ett smart sätt är att krydda med välgörande kryddor som bidrar till ökad  kroppsvärme speciellt till dig som fryser lätt..

Smaklig spis!
Kram Hälsoleverantör
Mia Ånemyr
info@miaanemyr.se