Mias Lättlagade Moussaka

Mias Lättlagade Moussaka

Det är inte helt ovanligt att tanken smyger sig på, naturligt lagad mat kan det verkligen vara gott?
Ja det är gott, väldigt enkelt att laga och smart att återanvända allt. Det är som ett ekohjul inget kastas allt använda  och är naturligt. Kryddorna är äkta smaker. En av många favoriträtter är moussaka, det finns bara möjligheter att göra en sådan.

Ta det som finns hemma, se till att alltid ha bra råvaror hemma då har du genast löst hindren. I veckan har massor av mat lagats för olika aktiviteter & här kommer ett smakprov.

Ingredienser:
Nötförs 10-12% fethalt
Aubergin
Tomater
Ost
Timjan
Citron
Fetaost
Keso
Smaka av med salt och peppar

Mias Lättlagade Moussaka
Aubergin & tomater att varva försen med. Smaksatt med vitlök och rödlök
Köttfärsen är klar här kan man stoppa i kvarvarande keso skvättar, fetaostbitar.

Varva i en form och grädda mitten av ugnen ca 30-40 minuter på 175 – 200 grader

  • Veckomeny Gastricbypass/Gastricsleeve överviktsopererad Hittar man HÄR

Smaklig måltid!

Sluta Banta – Börja Leva ditt liv!
Sol/
Mia Ånemyr
Sileo – Entreprenör inom Livsstilshälsa