Midsommar gör den till din bästa start i livet

Midsommar gör den till din bästa start i livet

Var ärlig mot dig själv. Hur familjer/individer/ grupper äter och planerar är inte ditt fokus. Ditt fokus ligger på dig och de dina.

Planeringstips för varaktig hälsa!

Beroende på vem du är, är det olika hur du behöver planera. Vissa har inge bekymmer alls med något beroende. Men jag vet att många har socker djävulen som sitter som en pippi på axelt, ta en kaka till. Bara idag, det är ju helg… osv.

Det har ingen betydelse att det är helg, fredag, midsommar julafton osv om det finns medberoende, ätstörningar och eller hypoglykemi med i bilden. – Då finns lösningen i måltidplaneringen. alla dagar i veckan för att livet ska få möjlighet att bli hållbar och du gå mot ett friskare liv!

Var ärlig det är det enda som gäller. Smyg inte med ätandet.

Berätta för andra och gör din planering för dig, din familj.
Behövs det så fira utan dem som inte kan acceptera det som pågår i andras liv. Genom planering förebyggs att kost som ej bör ätas slinker in i munnen.

Som jag skrev i förra veckan, hur, när och varför till kost. Är varje individs resa. Det vi vet är att det finns inga Quix fix men det finns vägar framåt i hälsans stig.

Gör en planering, var den trogen. Belöna dig. Unna dig hälsa du med, jag vet att alla kan när viljan finns – som handboken Mellanmål på vägs kapitel steg för steg!

Allt är lätt när DU kan & Du kan. Men många behöver hjälp, utbildning och det är ett sätt att investera i dig och din framtid. Låt ej andra styra ditt liv – Styr det själv och börja leva hållbart steg för steg.

Midsommar är en fantastisk helg att fira livet.

Samt att fira att du har bestämmt dig –

Grattis genom att man bestämmer sig har 50 % gjorts!

Hjälp finns!
Vi erbjuder platsoberoende tjänster och rådgivning bla med måltidsplanering, struktur, hur du bäst bör planera dag för dag för dig och ev familj!
– Från färdiga program till utbildningar på 10 veckor.

Kostnadsfritt finns även Matmall på dygnsintag att ha som riktmärke ”HÄR” Den ligger i kategori föreläsningar / utbildningar samt Livet som överviktsopererad,  det är ca 80 %   överviktsbehandlade som vänder sig hit just nu! – Mallen får man utförlig vid indivduell utbildning.

Glad fortsättning på dagen

/Mia Ånemyr

Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”