Mina 3 bästa tips för hälsosamt liv

Du får mina 3 bästa tips. Alla vill må bra men få orkar löpa linan ut. Hur långt är ett snöre? Det beror ju på vem som får frågan. För vissa familjer behövs kortare sträcka för andra familjer behövs längre startsträcka, nedan de smartaste sätten.

Dessa 3 är avgörande för alla:
Ekonomi: Gör budget, det har ingen betydelse hur din ekonomi ser ut idag, dela den i 4 veckor och se vad som finns i budget. ”Anpassa munnen efter matsäcken”
Planering: De flesta planerar ledig tid, varför+ invand mönster. Planera livet. Du är VD i ditt liv, familjens liv och barnen liv tills de blir 18 år. Tufft, men ack så viktigt. Fyll agendan med allt, lägg in egen tid, familjetid, storhandlingstid osv. Här har de flesta timmar att vinna i harmoni.
Förvaring: Förhållningsättet på SpisaBra utgår ifrån kostplanering, fyll köket med den kost som leder er dit eran önskade hälsa finns. Inga förbud, gör om gör bättre val. Att välja är ett val det med. Förvaring i kyl, fys & skafferi tänk att leder detta oss ditt vi är på väg….?

SpisaBra är utvecklat under många år, och utvecklas fortfarande tillsammans med medlemmarnas feedback.
SpisaBra började  utvecklas under åren när mina egna små barn somnade med huvudet på köksbordet innan middagen var klar. Frustrerande för vem vill lägga sina barn utan middag. Här började en lång tid i mitt liv. Jag började sakta göra om, för familjens bästa. Den resan är lång. Hur långt alla vill gå i SpisaBra är allas väl. Vill man lägga till mer av något så gör det.

Det är ju ingen bantningskur. SpisaBra är ett sätt att leva fullt ut för alla som vill ta sitt ledarskap, Här finns inga förbud vi gör andra val. Vi väljer bort socker, smaksätter kosten med naturliga smaker. Det är miljösmart & matsmart att ta reda på allt vi bär hem. Har man övervikt/undervikt så finns det bara möjligheter att reglera det med ett hälsosamt & hållbart liv.

Dagligen bör alla äta 3 huvudmål & 2-3 mindre måltider.  För 12 kr i veckan finns grunden på SpisaBra.
Veckans menyförslag finns att motiveras av här 
Veckans sparkibaken på Mias-tankar motiveras av här

Vad är vinsten för dig att vara medlem? Det ger mer tid, pengar & skapar mer hälsa. En bätte värld med vuxet ledarskap. Sluta Banta- Börja Leva! Friskvård onlinetjänst!