Minska i vikt med hälsoprogram

Minska i vikt med hälsoprogram

C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag.

För vem?

Kickstarta din livsstilsförändring med C9

För alla som vill ta steget mot en hälsosammare livsstil. Med C9 får du tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas. Paketet passar alla vuxna människor som vill ha en förändring, men som behöver en välvillig spark i baken för att komma igång.
Passar även utmärkt till den som eventuellt funderar på att genomgå behandling mot fetma med Gastric bypass/Gastric Sleeve. Vi ger dig allt du behöver för att lyckas med en hållbar kost & livsstilsplanering efter 3 – 5 år för ett hållbart liv!

_____________________________________________________

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram för dig som vill förändra din livsstil.
Här får du lära dig vad du ska äta, hur du ska träna – och hur du undviker fallgropar efter vägen. F15 Beginner är det första steget, perfekt för dig som vill komma igång.

 

För vem?

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram för dig som vill förändra din livsstil.

Visste du att 4 av 10 svenskar vill träna mer ?
F15 Beginner passar alla vuxna människor som precis har påbörjat, eller som vill påbörja, en mer aktiv livsstil. Perfekt för dig behöver hjälp med att komma igång med din träning och som vill ha råd om hur du ska tänka kring kost och motion för att skapa permanenta livsstilsförändringar – och kunna mäta och följa upp dina resultat.

Maila – info@miaanemyr.se