Minska matsvinnet och öka smakerna 

Minska matsvinnet och öka smakerna  

Woka är ett av de mest fantastiska sätten att nyttja samtliga råvaror i köket. Woka allt från grönsaker till frukter och så klart kan man även blanda ner bär –

Fram med skärbrädan och den vassa kniven, hacka, woka & gör fantastiska rätter.

Inte allt i samma wokpanna?
Jo varför inte, då skapas möjligheter att få fram smaker du inte visste fanns. Sötman i äpplet möter syran i löken. Syran i apelsinen gifter sig med rotsakerna osv. Minska matsvinnet, öka smakerna.

Genom att släppa fram den inneboende kocken, alla har inom sig!
Då kommer du per automatik att påverka din hälsa och ditt matsvinn.
Tid är pengar!
Tid att lägga på annat än att fundera vad ska vi äta till middag & ekonomi att Unna sig saker för alla väder tex. Skor, bra matlådor, flaskor för medhavd vätska osv
– Börja lukta och smaka istället för att göra det som många tycker är enklast, att kasta bort…..
Den inneboende kocken skriver jag mycket om i boken Mellanmål på väg bla.

Veckans matsvinns – inspiration & Mias planeringstips
handlar om hur alla kan påverka matsvinnet genom att sluta kasta helt vanlig mat!
Rester helt vanlig mat.

Sluta Banta – Börja Leva! lyssna & börja sedan göra din förändring

Har du någon fråga, synpunkt eller idé?
Maila på info@miaanemyr.se och berätta gärna vad du önskar läsa i bloggens delar!

Mia Ånemyr
Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl, kostrådgivare, Ekonomi & Lönefrågor, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.
Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott,

Företaget Sileo´ss hemsida  Mia Ånemyr