Mitt hjärta brinner för fetma, obesitas, smärta & ätstörningar

Mitt hjärta brinner för fetma, obesitas, smärta & ätstörningar.

Varför då tänker många? Jo för jag har en bakgrund som matmissbrukare, som genomgick överviktskirurgi för 25 år sedan. I jakten på den smala lyckan. Utan att ta reda på bakomliggande orsak till fetman…..

Jag har försökt äta ihjäl mig, sedan att banta ihjäl mig.
En dag vaknade jag upp, 2001 började jag leva mitt liv – Slutade banta, tog reda på VARFÖR inget fungerade, det tog 8 år av helvete. 2 onödiga överviktsoperationer…. Sen fortsätter jag att underhälla det jag skapat dagligen.

7 dagar i veckan år ut och år in. Ej avkall på något. Lever som jag behöver för att vara på min väg.

Framsidan på boken Mellanmål på väg!
Kopplat till allt är val. Att inte välja är också ett val. Så som jag svor när jag förstod allt detta! Livshjulets alla delar en enhet som sitter i hop. fungerar dem i synkronisering skapas balans, just det jobbar jag med. Alla kan bli sina bästa jag. Ta steget! Se framsidan på sajeten där finns de 4 delarna väl indelade.

Tacksam att arbeta med folkbildning på olika sätt sedan jag startade mitt företag den 6/4-2006 – Vem är kvinnan bakom Sileo? Var jobbar hon med? Och med vilka? Spana gärna in det här…

Karolina & jag jobbar mycket ihop inom ätstörning & fetma. Förra helgen ringde jag Karolina och sa, jag tänker starta Onlinestöd för den grupp jag brinner så mycket för, ska vi göra det ihop? Sagt och gjort vi hade vårt första Onlinestöd den 9/4-20. nästa är den 13/4 kl 10,00 mer om detta här

Sluta Banta – Börja Leva podden för alla som önskar hållbart liv!

Varje år jag har årsdag på överviktsoperationsdagen. Sist skapade vi livechatten nedan…

25 år i en överviktsopererad kropp. finns mycket att säga om hur sjukvården och samhället tror massor men sanningen den är hårt att möta! Våga Ta steget. Allt handlar om val, vägval ii affären, nu i corona sitt inte i soffan och vänta. Ta tiden till din hälsa. Träna hemma. Laga mat som du är värd att äta. Handla bara hem det du bör äta. Inget annat. Det är ditt liv din hälsa. Kan man bli frisk? JA från ätstörning kan man det! Hjälp finns ta den – info@miaanemyr.se

Missade du Livechatten om Ätstörningar & Överviktsoperation

#obesitas #slutabantabörjaleva #ätstörning

I dag är en bra dag att starta ditt nya liv – Nytt Mindset nya resultat…

Sol Mia

/

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl, kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.
Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott – Driver Livssstilsportalen miaanemyr & Sluta Banta – Börja Leva podcasten

Vid frågor och funderingar    info@miaanemyr.se 

/Även Överviktsopererad i 25 år/