Mitt liv mitt varumärke det är nästan svårt att ta in allt positivt.

Mitt liv mitt varumärke 🙏 det är nästan svårt att ta in allt positivt.
❤ Tack älskade för alla värmande ord från 1:a live sändningen på Sileo @miaanemyr på FB igår
💥Ja, dessa 10 år går inte att beskriva på annat sätt än att sätta ord på dem. DIREKT till dig som väljer att följa, lika, kommentera, sända meddelande och tacka för inspiration, hur böckerna hjälpt hela familjer till bättre ekonomi & ledarskap. Hur alla dessa VAL har förenklats i deras liv!
Mitt liv mitt varumärke 🙏 det är nästan svårt att ta in allt positivt.
💥 så alla som hjälpt mig att bli en ännu bättre version av mig själv, alla som vuxenmobbar. Som fastnat i vem jag är!! Ja jag är överviktsopererad, 2 ggr!
– Fortfarande det som är grunden till att jag blev sjuk, tog ansvar & bytte riktning i mitt liv, snart 20 år sedan 🙏 jag är även Mamma, mormor, medmänniska, galen norrländska som ser lösningar där andra ser hinder!! Hoppar upp varje morgon & fångar #todolistan för dagen…
Mitt liv mitt varumärke 🙏 
💥Mitt arbeta som entreprenör inom Livsstilshälsa, tid, ekonomi, att hjälpa andra bli sitt bästa jag genom att förändra Mindset det jobbar jag med på olika sätt! I företaget finns samarbetande företag, konsulter. Plus blogg & podcast!
💥idag kl 9.00 live påFB @miaanemyrvinnaren dras & jag berättar om hur det var att skriva om sitt liv i en så stor tidning som @doktorn.com fyllt med svett & värme.