Neoras banbrytand anti-aging kosttilskott EHT

Neoras banbrytand anti-aging kosttilskott EHT

En hälsosam hjärna leder till en hälsosam kropp. Ta dig några minuter o titta på filmen. 

Efter 20 års forskning utttäckte Dr, Jeffry Stock EHT extraktet. Denna upptäckt ledde till utveklingen av EHT som inkluderar det patenterade EHT extraktet.  

EHT Food Supplement innehåller följande ingredienser:

I början av jui – 19 började jag själv äta 1 tablett om dagen av EHT. Efter 17 dagar började det hända mycket intressanta saker i kroppen. Min starka smärta från en aggresiv Fibromyalgi började avta, jag trodde inte det var möjligt. Nu har jag ätit EHT i 5 månader och kan referera till flera positiva efferkter av att hjlälpa min hjärna till en bättre hälsa.

Mindre värk, mer energi, ej lika fullt ljud & ljuskänslig, även börjat få tillbakas doftsinnet. Sover djupare och vaknar piggare. Med en fibrokroppp har jag vanan att varje morgon ge mig ca 2 timmar att komma igång tid. Nu kommer jag igång på en gång….. mycket intressant!

Neora erbjuder ett kundlojalitetsprogram till sina kunder det innebär att man har lägsta pris genom att skaffa sig egen kundsida. Helt utan bindningstid. 

Vi ses!
Sileo – Neora
Mia Ånemyr
Träffas på följande mail info@miaanemyr.se

vill du att jag ringer dig glöm ej ditt telefonnr…