Nyaste Fibromyalginytt

I veckan skickade Fibromyalgiförbundet ut sommar tidningen Nyaste Fibromyalginytt. Fyllt med intressanta artiklar.

Nedan en résume av det som känns extra viktigt för alla som finns på Sileo Mia Ånemyr. Många lever med smärta & övervikt som söker vår hjälp. Och det är dessa områden vi besitter både stort engagemang, erfarenhet & kompetenser..

Grön Rehab något som alla mår bra av. Att vara ute i naturen, koppla bort appar, pling & plång.

The International congress on controversies in fibromyalgia

Nedan en ännu intressant bild. Kostens betydelse börjar äntligen bli uppmärksammad. Det är ca 62 – 73% som får diagnosen FM som också har en begynnande övervikt. Utbildning är så viktigt inom Livsstilshälsan. Kostens betydelse kan vi inte ens våga tro saknar betydelse i livet. Tänk dig att du är en bil, hur långt skulle du komma om du var en bil med de kostval som görs idag?

Bli medlem stöd forskningen – Jag Mia är medlem sedan många år.  1997 sattes diagnosen FM i mitt fall. Vägen fram med denna läromästare slutar aldrig förvåna mig och även många av våra klienter/kunder får fantastiska resultat av vårt veckoplanerings system med lågkolhydratkost, vitaminer och rörelseglädje som passar individen. Alla kan röra sig med anpassat upplägg.

  • BLI Medlem i Fibromyalgiförbundet Läs mer HÄR tidningen igår i medlemskapet
  • Lyssna på podcasten Sluta Banta – Börja Leva HÄR 
  • Bloggen har Kategori Leva med smärta som går väldigt hand i hand med övervikt
  • Som medlem i Fibromyalgi förening finns erbjudande om bokpaket, koden finns när du loggar in på Fibromyalgiportalen. Lägg sedan ett mail på info@miaanemyr.se med koden så finns det bokpaket för en liten slant att köpa för er medlemmar genom vårt sammarbete.

Sol från

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.
Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott

Företagets hemsida  Mia Ånemyr