Ökar i vikt efter överviktsoperation

Ökar i vikt efter överviktsoperation
Så låter det ofta i telefon på företaget Sileo, hej  Mia, jag har gått  upp i vikt efter överviktsoperation?
Jag själv har gjort det 2 ggr.  Visst låter det helt galet, men det är sant. Jag delar min erfarenhet och kunskap för jag önskar ingen den resa jag har i bagaget. Varför inte inse att det satt i huvudet, det svåraste för alla är mentala biten att förändra, när huvudet vill ha allt som inte kanske är vägledande till hållbar hälsasam livsstil.
Jag har tagit fram många smarta produkter under åren jag arbetat med bla överviktsopererade och allas familjer.
Friskvård för alla!
Det fungerar självklart även för dig som genomgått överviktskirurgi, har du inte gjort en omstart / Sileo före behandlingen som är operationen, med din familj är det dax att göra det efter. För du vill väl att det ska bli hållbart. 

Vad är Sileo – Mia Ånemyr? Företaget vars verksamhet är utbildninig, föreläsare, bloggskribent, författare/krönikör, livsstil & kost för överviktsopererade som Gastric bypass / Gastric Sleeve med familjer!
– Det är ej rätt att överviktsoperera hela släktträd det handlar om kunskap och att våga be om hjälp inom Salutogent förhållningssätt!

– Så gott som alla som vänder sig tilll sjukvården får rådet att BANTA, vilket oavkortat gynnar fetman. – Indirekt gynnar det även de privata aktörerna. Våga se dig och ditt livi finns för dig! 

 – Börja Leva – NU!

Jag är även överviktsopererad sedan , 1994/2000 lever med komplikationer sedan 1997. Oavsett vilken väg du väljer idag så ta reda på ditt VARFÖR, det kommer underlätta ditt liv. Vi kan inte operera bort orsaken till fetman men vi kan behandla den så att det sedan kan utredas om det också är en behandling med kirurgi som behövs….

Öppna fotot

 

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Företaget Sileo
Expert inom kost och livsstilsplanering hållbar hälsosam livsstil, författare och utbildare/föreläsare
Ring! 0706 – 204 206
Maila! info@miaanemyr.se

 

 

 

Barn och barnbarn framförallt är fenor att göra som vuxna gör? Så hur gör vuxna.

Handboken Mellanmål på väg med korta avsnitt i förändringsdelen inom kost och personlig utveckling sen tar Adrians Kalasbok naturligt gott vid med vuxet ledarskap, barnjaget och vuxenjaget.
Räcker inte böckerna finns omstartsdelen att börja leva i podden sluta banta – ja just börja leva lyssna med hela familjen flera gånger, det är dag 1 den dag man inser att det sitter i huvudet ej i magen.
Lyssna gör man enkelt #klicka här#