Vem är Lev Ditt Liv Mia Ånemyr?

En driven och kompetent entreprenör som brinner för att utbilda människor till resursstarka individer. 

Jag vet hur svårt det är att leda sig själv, lyssna till sitt hjärta och med självmedkänsla acceptera och leda sig själv till en hållbar hälsosam livsstil.  

Företagets ledord & värdegrund är:
Engagemang, Professionalism, Kompetens, Affärsmässighet & Kundorientering.

Jag välkomnar både företag & privatpersoner att anlita mina tjänster  & produkter.

Med värme & Kärlek/ Lev Ditt Liv Mia Ånemyr- Specialist inom livsstilsplanering & Författare!

Mia i media

Det händer att jag blir uppmärksammad i olika media. Det är jättekul när det händer och jag ställer gärna upp i olika reportage för att få ut mitt budskap. Det GÅR faktiskt att förändra sin livsstil med ett hållbart resultat – kan jag så kan du!  Under åren som gått har jag medverkat över 50 gånger i allt från tidningar, radio & TV.   

Sveriges Radio - P1 Kropp & Själ

Kampen om din mattallrik. Paneldebatt kring alla dieter sändes den 5/6-2018, Mia medverkar i debatten.

TV4 Nyhetsmorgon

30 kilo mat slängs per person varje år- så minskar du matsvinnet. Se när Mia pratar om kylskåpsröj i TV4 Nyhetsmorgon.

miaanemyr

Utbildning

  • ACT – Humanova
  • Transaktionsanalys – Svenska hälsoakademin
  • Alkoholrådgivare – Karolinska institutet
  • Hälsoinspiratör -Paulùns Näringscenter
  • ISO-dieten coach – Paulúns Näringscenter
  • Dipl,Kostrådgivare – Paulúns Näringscenter
  • Ekonomicoach – Balansekonomi AB 
  • Entreprenörskap/Ledarskap – Balansekonomi AB

Yrkeserfarenhet

Driven entreprenör med 15 års erfarenhet av hur man bygger framgångsrikt företagande i sociala kanaler.

Genom alla år har jag utbildat människor, företag & organisationer inom hälsa  & livsstil. Jag har medverkat i audition för Sveriges mästerkock samt under några år skrivit recept för en ICA-butik. 

Mitt intresse för kost, tid och ekonomi är en röd tråd genom verksamheten. Mycket av mitt arbete har varit inriktat på livsstilshälsa för individer som genomgått behandling mot fetma med kriurgi.

Som författare till 3 böcker stolt att Mellanmål på väg nominerades i Svenska Måltidsakademin. Som fd krönikör i tidningen Doktorn har jag skaffat mig stor kunskap om livsstilshälsans betydelse för en hållbar hälsa, både för vuxna & barn.

Framgångsfaktorerna i mitt företagande är förmågan att bygga goda relationer, kommunikation och långvariga samarbeten med förtroende som grund.
Välkomna till Sileo – Lev Ditt Liv Mia Ånemyr, Entreprenör, författare   

Mer finns på Linkedin

IMG_2803

Vad andra har sagt om Mia

Referenser

Mia är lyhörd och har stöttat mig i att tydliggöra aktuella behov samt kommit med förslag på hur jag kan tillfredsställa dessa. Genom samtal (kartläggning och uppföljning) har hon likt en fyr hjälpt mig att hålla "kursen på Hälsans Hav"... och när det behövts hjälpt mig vid "grundstötning". Framtiden? Jag kommer att hålla utkik efter fyren "Mia Ånemyr", som har en bred kompetens bestående av såväl utbildning, erfarenhet och livskunskap.
Kerstin Karlsson
Socionom
Mia Ånemyr har en unik förmåga att med stor kunskap, lyhördhet och ödmjukhet, fånga upp det som är kärnan i samtalen med sina klienter. Jag har konsulterat Mia för att nå nya insikter, få nya verktyg samt kunskap om relationen mellan kost och beteende utifrån ett helhetsperspektiv. Jag kan med stor glädje och värme rekommendera Mia om du söker en hälsoinspiratör & kostrådgivare med äkthet, engagemang som stöd för att komma vidare i ditt LIV!
Eva Ingvarsdotter
Betéendevetare inom HR