Vem är Mia Ånemyr?

En driven och kompetent entreprenör, författare & Forever Business Owner som brinner för att utbilda människor till resursstarka individer. 

Jag vet hur svårt det är att leda sig själv, lyssna till sitt hjärta och med självmedkänsla acceptera och leda sig själv till en hållbar hälsosam livsstil.  

Företagets ledord & värdegrund är:
Engagemang, Professionalism, Kompetens, Affärsmässighet & Kundorientering.

Jag välkomnar både företag & privatpersoner att anlita mina tjänster  & produkter.

Mia i media

Det händer att jag blir uppmärksammad i olika media. Det är jättekul när det händer och jag ställer gärna upp i olika reportage för att få ut mitt budskap. Det GÅR faktiskt att förändra sin livsstil med ett hållbart resultat – kan jag så kan du!  Under åren som gått har jag medverkat över 50 gånger i allt från tidningar, radio & TV.   

Sveriges Radio - P1 Kropp & Själ

Kampen om din mattallrik. Paneldebatt kring alla dieter sändes den 5/6-2018, Mia medverkar i debatten.

TV4 Nyhetsmorgon

30 kilo mat slängs per person varje år- så minskar du matsvinnet. Se när Mia pratar om Hälso & Ekonomismarta Konceptet kylskåpsröj i TV4 Nyhetsmorgon.

Utbildning

  • ACT – Humanova
  • Transaktionsanalys – Svenska hälsoakademin
  • Alkoholrådgivare – Karolinska institutet
  • Hälsoinspiratör -Paulùns Näringscenter
  • ISO-dieten coach – Paulúns Näringscenter
  • Dipl,Kostrådgivare – Paulúns Näringscenter
  • Ekonomicoach – Balansekonomi AB 
  • Entreprenörskap/Ledarskap – Balansekonomi AB
  • Forever Business Owner sedan 8/2-2002 

Yrkeserfarenhet

Driven entreprenör, 2003 gick jag till chefen och sa upp mig, grunden till att 2006 öppna företag. Erfarenhet av hur man bygger framgångsrikt företagande i sociala kanaler.

Jag brinner för att utbildat människor, företag & organisationer, lösningsfokuserat med grow mindset till hälsofrämjande hållbar livsstil!

Mitt intresse för tid, ekonomi & näringslära är en röd tråd genom verksamheten. Affärsutvecklingen pågår dagligen. Knoppat av 1 domän, en välbesökt utbildningspodd med över 12,300 nedladdningar!

Författare till 3 handböcker, Mellanmål på väg nominerades i Svenska Måltidsakademin Om författaren Mia ”HÄR”  Det finns stor kunskap om livsstilshälsans betydelse för en hållbar livsstil för både för vuxna & barn.

Framgångsfaktorerna i företagandet är förmågan att bygga goda relationer, kommunikation och långvariga samarbeten med förtroende som grund.
Finns på Linkedin

Annika Bergman, Rehabkonsult-Arbetsmarknad/Samtalsterapeut & Coach i Psykosyntes/Steg 1KBT Mindfulnessinriktning/Massage-&Laserterapeut. Har vart med under alla år från sjuk anställd till frisk företagare. När vi gjorde utbildningspodden passade Annika på att göra 3 intervjuer med mig, det är avsnitt i ordning 42, 43 & 44. Hur det var, vad hände när fokus flyttades till hälsa & vad jag arbetar med!

Vad andra har sagt om Mia

Referenser

Mia är lyhörd och har stöttat mig i att tydliggöra aktuella behov samt kommit med förslag på hur jag kan tillfredsställa dessa. Genom samtal (kartläggning och uppföljning) har hon likt en fyr hjälpt mig att hålla "kursen på Hälsans Hav"... och när det behövts hjälpt mig vid "grundstötning". Framtiden? Jag kommer att hålla utkik efter fyren "Mia Ånemyr", som har en bred kompetens bestående av såväl utbildning, erfarenhet och livskunskap.
Kerstin Karlsson
Socionom
Mia Ånemyr har en unik förmåga att med stor kunskap, lyhördhet och ödmjukhet, fånga upp det som är kärnan i samtalen med sina klienter. Jag har konsulterat Mia för att nå nya insikter, få nya verktyg samt kunskap om relationen mellan kost och beteende utifrån ett helhetsperspektiv. Jag kan med stor glädje och värme rekommendera Mia om du söker en hälsoinspiratör & kostrådgivare med äkthet, engagemang som stöd för att komma vidare i ditt LIV!
Eva Ingvarsdotter
Betéendevetare inom HR