Omkring en och en halv miljon svenskar lider av svår värk

Omkring en och en halv miljon svenskar lider av svår värk!

I veckan tog TV4 upp Så minskar du din smärta! Fasiken så bra. Björn sätter fingarena på det. Sjukvården har svårt att se hela människan, det gör att många har ondare än vad som behövs. Lyssna igenom inslaget om du ej gjort det.

Se till helheten – Skrota håll käften och bit ihop – Kom ihåg nöje och rörelse – lär dig avslappning – Se verkligheten som den är.

Här kommer det viktigaste in och det är ACT Tredje vågens KBT Acceptans and commitments. Den utbildningen gick jag själv på Humanova 2018 och arbetar med ACT i hälsofrämjande tjänster!  

Klicka på bilden så kommer u till hela inslaget om 12 minuter med Rehabspecialisten om vägar ut ur ett liv med smärta

1997 fick jag min Fibromyalig diagnos. Det har vart en läromästare av bästa klass. Det var faktiskt försäkringskassan som beviljade behandlingar med rosenmetoden 1997 -1998 det var magiskt. Sen kom Aloe Vera in i mitt liv 2002 & öppnade alla mina sinnen att så mycket går att påverka själv genom kunskap om hälsa. Hur frisk kan man bli? Det har och är min dagliga drivkraft. Sedan 15 år arbetar jag med livsstilshälsa, författare och utbildare. Debatterar en del också! För att väcka människor behöver någon vara plog och lite kärringen mot strömmen……..

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
Företaget Sileo
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia är författare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.
Ansvarig för utbildningskonceptet  Sluta Banta – Börja Leva, podcast, onlineföreläsningar, kostupplägg, recept, böcker, utbildningar & individuell friskvård. Företaget Sileo

.